Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit csináljak ha úgy érzem...

Mit csináljak ha úgy érzem semmi nem akar összejönni az életemben?

Figyelt kérdés
Végzős vagyok, egyszerűen belefáradtam az egész érettségibe, volt olyan tantárgy ami nagyon nem úgy sikerült ahogy terveztem (konkrét bukás) Az összes barátom tökéletes eredményeket ért el boldogok túl vannak rajta én meg elbasztam és úgy érzem, hogy nem bírom tovább még hátra van 3 vizsgám de minden motivációm odaveszett. Fáradt vagyok, legszívesebben hagynám az egészet. Az egész 12 évem szar volt, semmi jó nem történt benne, minden olyan programból kimaradtam ami 12-ben szokás szokott lenni. Tényleg nem bírom, folyamatosan sírok, alig eszek és úgy érzem Isten egyáltalán nincs velem és nem akarja, hogy jó dolog történjen velem.

2023. jún. 20. 19:52
 1/4 A kérdező kommentje:
Az aki írt privát üzenetet nem tudná újra küldeni, valahogy kitöröltem, nem igazán tudom használni még ezt az oldalt..:)
2023. jún. 20. 19:58
 2/4 anonim ***** válasza:
Pszichoterápiába kell menni, mert ez az eddigi környezeted hatása. Elvárásokat támasztottak feléd. Megigrottad az egyiket, jött a másik, és így tovább. Ha most négyes, miért nem ötös, ha nem ötös, miért nem dícséretes. Így nem leszel senki, ha nem tanulsz. Tanulni kell, mert más is tanul, meg mit fognak gondolni, stb. Ilyenekkel tették tele a fejed, neked meg most lett eleged. Nagyon sajnálom és megértem.
2023. jún. 20. 19:59
 3/4 anonim ***** válasza:
Segíts magadon, Isten is megsegít: keress egy szimpatikus pszichiátert.
2023. jún. 20. 19:59
 4/4 anonim ***** válasza:
0%
add fel
2023. jún. 20. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!