Mit csináljak, hogy ha egy csaj sem akar velem összejönni?
Aranyos vagyok és kedves velük, előre engedem őket az ajtóba és kedveskedve megmarkolom a feneküket, de ekkor megfordulnak és megpofoznak. Lehet azért mert túl udvarias vagyok?
Egyszer randiztam egy lánnyal, leállított pár mexikói bandatag és elkezdtek minket fenyegetni, hogy megölnek, hogy ha nem adom oda az értékeimet. Én meg odaadtam, a csaj meg ott hagyott.
Lehet, hogy az a baj, hogy túl diplomatikus vagyok?
Szippp...szippp... Nem bírom már! Írtam már ezer verset, de azt mondják rá, hogy nem jó ... szipppp....szipppp....
Mi ebben a nem jó?
Bomló test.
A szerelmem mint egy bűzlő bomló test.
Úgy száll feléd az illata.
Érzelmeim, mint a kifakadó belek, úgy tartanak irányodba.
A csaj rosszul lett... Lehet bunkó leszek, meg verekedős. Lógni fogok a suliból!.:S
Írd ezt neki:
Szeretem a fejed mely sötét,üres és kopog,
szeretem a szíved mely naponta csak egyszer dobog.
Szeretem a hajad mely hosszú és tetves,
cérnavékony nyakad mely örökké retkes.
Szeretem a lábad könnyfakasztó szagát,
melytöl a görény is feldobja a talpát.
Szeretlek téged mint kecske a kést
mint marha a kiszáradt vetést.
Ha hülye lennék elvennélek feleségül.
Csókollak százszor, de nem most majd máskor.
Nekem bevált...
Ha egy lány sem akar Veled összejönni, változtass a taktikán és jöjj velük össze Te.
Most már mindent értesz.
Mégsem?
Na vegyük sorra:
Előre engedni a jobb pozíció miatt kell őket és nem aranyos markolás, hanem huszáros paskolás a kívánatos.
Mexikói bandatagok ellen bevált a tequila, mert vagy ők isszák holt részegre magukat és akkor nem tudnak kirabolni, vagy ha mégis, akkor Te, meg a csaj.
A versed meg túl rózsaszínű és alig tartalmaz romantikát.
Kissé cifrázhatnád is, mondjuk - A gennyes fekélyeid kéjjel nyalogatnám.- vagy - kocsonyásan rothadó szemeid ha rám vetnéd - (ez nagyon megható)
A lógást a suliból pedig ne elkezd, hanem fejezd be!
Nincs mentséged!
Az ugyan kétségtelen, hogy a suliba menet közbeni tücc tücc zene hallgatásának kikapcsolására való kérés halálos bűn, ezért még a köztudottan szelíd természetű áldozati bárányok is minimum elevenen való vattacukorral végzett kitömést helyeznek kilátásba, eljárásodat mégsem menti.
Jobban tetted volna, ha halálos karateütéssel válaszolsz, vagy harsogó "hogyazajóédeserremegarra" csatakiáltással és vicsorgó arckifejezéssel (amely az ilyen súlyos esetekben nemcsak megengedett, hanem egyenesen javasolt), jobb kezedet a várható súlyos reakcióra való tekintettel védőpozícióban magad elé helyezve, a bal kezeddel az uzsonnára csomagolt sonkás szendvicsedet átnyújtottad volna neki. Mint köztudott, a délceg bergengócok ezt tartják a világon a legnagyobb sértésnek, így kellőképpen megválaszolhattad volna a végzetes provokációt, úgy, hogy közben csodáló tekintetek kereszttüzében személyed a Himalája fölé magasodott volna.
Késő, késő.
Sajnos.
Már aligha lehet valamit is tenni.
Talán a versírás, talán.
Abban azért mutatsz valamit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!