Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Valami bajom lenne?

Valami bajom lenne?

Figyelt kérdés

Hónapok óta alig van kedvem valamihez. Felmondtam a munkahelyemen februárban, itthon hónapok óta nem takarítottam, nagyon poros minden, nincs kedvem kimozdulni, fáradtnak érzem magam, kupi van a lakásban és úgy érzem a fejemben is. Egyszerűen nincs kedvem semmihez, pedig munkát kellene keresnem mert lassan elfogy a tartalékom. De most annyira nehezemre esik még betelefonálni is vhova, gyomorgörcsöm van va idegenekkel kell beszélnem. Teljesen nullán vagyok úgy érzem minden szempontból.

Hogyan jöjjek ki ebből?:/

2023. jún. 20. 16:26
 1/1 anonim ***** válasza:

Kezdésnek pl. jó, hogy feltetted ide ezt a kérdést, ez az első lépés! Tán depressziós vagy, amit leírtál, mind megfelel annak. Mondanám, hogy szedd össze magad és rakj rendet, takaríts ki és ugorj neki újult erővel a munkakeresésnek, de tudom, hogy ez nem egyszerű, én is voltam ebben, sőt, néha még most is vagyok...

Keress pszichoterápiát magadnak, ha megteheted anyagilag, az biztosan segít.

2023. jún. 20. 18:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!