Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Kenyszeres vasarlas?

Kenyszeres vasarlas?

Figyelt kérdés

Tudom luxusproblema...

De az en eletemben ez most jelen van sajnos..ha jol megfigyeltem..

34 evesen otthon vagyok a 20 honapos kislanyommal, a ferjem dolgozik es aranylag jol keres, baba elott enis jol kerestem igy nemtunik fel jelenleg legalabbis hogy vasarolgatok.

En kaptam magam azon mostanaban, talan unalombol...? hogy minden nap megyunk valahova a kicsivel, setalni, jatszani.. es mindig...nem telik el ugy nap hogy ne vegyek valamit.

Elelmiszert, Rossmanban valami csecsebecset, jatekot, ruhat neki vagy nekem, taskat, stb...

A ferjem nem szol semmit, igy ismert meg. Mindig is szerettem vasarolgatni DE! ha nem mentem 1-2 napig nem zavart.

Most eszrevettem, ha nem veszek valamit megijedek illetve nyugtalan leszek.

Pl.: jaj de lehet nincs xy kaja otthon (tele a huto allandoan)

jaj lehet kifogyott a sampon (vagy 2 dobozzal van meg a szekrenyben...)

Vannak itt masok ilyen problemaval? Hogy kezeltetek magatokat illetve ezt a helyzetet?

Itt Psychologus lenne a megoldas?

2023. jún. 17. 11:40
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Sokan küzdenek ezzel főleg amióta az internetes vásárlás nagyon elterjedt. én is összevissza szoktam vásárolni baromságokat amik aztán nem kellenek semmire.

Nehéz szerintem leszokni erről.

Csak a vásárlás izgalma érdekel és a tudat, hogy csinálsz valami hasznosat, pedig igazából nem.

2023. jún. 17. 12:06
 2/2 A kérdező kommentje:
igen..valoban igy van hogy az ember azt hiszi valami hasznosat csinal
2023. jún. 17. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!