Kismamik, nektek nincs vásárlási kényszeretek?
Figyelt kérdés
8 hetes terhes vagyok,de már annyi mindent vennék babámnak. Babonaságból nem teszem, így csináltam első terhességem alatt is. Első holmit 12. hét után vettem, majd a többit amikor már megéreztem babómat,de a legtöbb holmit 8 hónap végefelé szereztem be. NEktek nincs ilyen kényszeretek? vagy ti vesztek valamit?2015. okt. 4. 18:32
1/7 anonim válasza:
Szia, nekem is volt :D még ha nem is vettem semmit, akkor mindig be kellett menni a babarészlegre meg kellett mindent nézni. Én is kb 13 hetesen vettem meg az első ruhákat, aztán mindent folyamatosan. 18.hétig unisex rucikat, aztán megtudtuk hogy kislány, így jöhettek a csajosabbak :)
2/7 anonim válasza:
Elso babánál sintér mindent a terhesseg vége fele vettem meg.
Most én is 8 hetes vagyok a 2.baboval. De kb mindent megvettem :D nem érdekel a babona... Van baby hordó, cumisüveg, mellszívó, cumi
Én nem tudtam megállni a vásárlást és nem is akartam :)
4/7 anonim válasza:
En is a terhesseg elejen vagyok es egyedul a babakocsi az, amit szivem szerint mar megvennek. :)
De nem fogom, varok meg nehany honapot.
Viszont a ferjem kb ket hete majdnem vett egy utazoagyat, mert tetszett neki es jo aron latta. Szoval nem csak a nok ilyenek... :)
Nekunk harmadik baba lesz, az elso kettonek iskeson vasaroltam, boven 30. het utan. Szerintem most is igy lesz, max a nagyobb dolgokat vesszuk meg addig.
5/7 anonim válasza:
van ilyen, "fészekrakó ösztönnek" is hívják, ami főleg szülés előtt jön elő
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, én is mindig bemegyek a babarészlegre, már szeretném tudni,hogy kislány vagy kisfiús holmikat kell e venni :) de az még messze van,hogy kiderüljön :)
2015. okt. 4. 22:29
7/7 anonim válasza:
Én is a 8. hetet taposom, de valóban nehéz megállni ha meglátsz valami "babásat" kibírd,hogy ne vedd meg! :) De meglepődtem magamon,hogy mikor a barátnőmmel mentünk vásárolni ő vette már a baba holmikat én pedig csak nézegettem és kibírtam,hogy üres kézzel jöjjek ki. Büszke voltam magamra :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!