Hogyan szüntethetném meg az állandó tartalomfogyasztást?
Pár ötlet:
- tervezz kintre szabadidőt
- iktass be naponta x óra y percet, állíts be stoppert amikor elkezded hogy idő lejártakor giling-galangoljon és azonnal fejezd is be a videónézést, maximum jegyezd meg hol tartottál stb...
- találkozz barátokkal, keress érdeklődésednek megfelelő csoportokat, hobbikat, művelődési házat, bármit
Köszönöm a válaszokat!
"egy kis tudásbővítés sosem árt, képzeld el, mások tudományos videók helyett miket néznek..."
Igazad van, csak azt érzem, hogy mellette élnem is kéne. 4-5 éve minden szabadidőmben videókból, szakirodalmi könyvekből vagy publikációkból tanulok, 99%-ban vázlatot is készítek, hogy megtanuljam. Magyarul ritkán vannak új tartalmak, így leginkább angolul tájékozódok. Ezért is határoztam el, hogy fizikusnak tanulok, eddig csak tengődtem.
Kissé zárkózott vagyok, nincsenek barátaim, a családommal sem vagyok igazán jóba, így kicsit nehéz lesz másokkal lógni. Ismerkedni is szeretnék, viszont félek, hogy béna leszek. Tudnátok tanácsokat adni, hol és hogyan ismerkedhetnék?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!