Hogy lehet kezelni egy nárcisztikus exet? Van 2 közös gyerekünk így sajnos sokszor kell találkoznunk. Állandóan szórakozik, variál. Megkeseríti az életemet, szivat. Mit lehet tenni?
10: bele tudsz nyugodni, hogy ez egy laikus fórum, nem pszichiátria?
A gray rock módszer akkor működni, segíteni fog, ha nem konkrétan NPD-s, csak egy bántalmazó nárc tendenciákkal.
"10: bele tudsz nyugodni, hogy ez egy laikus fórum, nem pszichiátria?"
Azzal semmi gond nincs, hogy ez laikus forum. Azzal van a gond, amikor a laikus azt hiszi magáról, hogy doktor.
14: sajnálatos, hogy frusztrál, hogy másoknak is van véleménye.
De ez az egyszerű kabát is nagy neked.
Jogod van ilyeneket írni? Persze, hogy van. Változtat ez azon, hogy etikátlan, és veszélyes? Nem.
"Úgy tűnik neked vannak mentális problémáid, ha ezzel nem tudsz megbékélni, de továbbra is itt maradsz."
Mennyi IQ kell ahhoz, hogy az ember ne fogja fel, mikor világosan, szájbarágósan fogalmaztam? Te komolyan azt gondolod, hogy következmények nélkül irkálhatsz bármit, és senki még csak kritikával sem élhet, vagy menjen a picsába? A magadfajta az, amelyik nem való közösségbe. Egy mentális egészséggel foglalkozó topicban pedig segíteni szokás egymásnak, nem pedig tovább ártani. Te mégis ártalmas vagy, és még csak fel sem akarod fogni. A legjobb az lenne, ha te nem irkálnál, még sem mondom azt, hogy kussolj, és húzz a picsába, hanem egyszerűen leírom, hogy miért rossz az, amit írsz. Nyilvánvalóan nem vagyunk egy kvalitás, de azért próbálj már meg felzárkózni, én megadtam a lehetőséget. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!