Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Van olyan hogy valaki nem...

Van olyan hogy valaki nem szokik rá a heroinra? (többszöri kipróbálás után)

Figyelt kérdés

2023. jún. 13. 11:05
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom de különösebben nem is érdekel. Beadja, jó. elefeljtem magam és ezt a világot. Mindegyiknek ez a célja. Nekem nem az élettel magával van bajom. Az lehetne jó is. De ez a társadalom és ez a rendszer, hányok. Talán van még pár évem és eltűnök innen mintha itt se lettem volna :)
2023. júl. 10. 22:20
 32/55 anonim ***** válasza:
84%
Kedves kérdező Te meg szedd össze magad. Ha lehet ne kövesd tovább a drogosok szenvedéssel teli útját. Én drukkolok neked ;)
2023. júl. 10. 22:28
 33/55 anonim ***** válasza:
52%

"Nem tudom de különösebben nem is érdekel. Beadja, jó. elefeljtem magam és ezt a világot. Mindegyiknek ez a célja. Nekem nem az élettel magával van bajom. Az lehetne jó is. De ez a társadalom és ez a rendszer, hányok. Talán van még pár évem és eltűnök innen mintha itt se lettem volna :)"

Tipikus duma, nem veled van baj, hanem a világgal.

"Nem tudom de különösebben nem is érdekel."

Az előbb még nagyon képben voltál, most meg azt sem tudod mit tolsz. Még azt sem tudnád megmondani, hogy katinon-e. Beadja azt kész. Junky.

2023. júl. 10. 22:30
 34/55 anonim ***** válasza:
100%

Huscomb1

Katinon igen. Ez az új. Hát mit ne mondjak :D

De amúgy nekem mind1. Ha kell beiszok, beszívok, bármivel szétcsapom magam. Csak ne kelljen a valósággal foglalkoznom. Ez amúgy a függőség. Mi ilyenek vagyunk, csak ennek fokozatai vannak.

2023. júl. 10. 22:34
 35/55 anonim ***** válasza:
100%
Ja és valószínű velem van a baj. Nem a világot, az életet utálom hanem ezt a rendszert amiben élünk . Menjek el 200-ért a gyárba 3 műszakba amikor 200-ak az albérletek. Na ezt gyerekek én nem veszem komolyan. Lehet azt mondani én vagyok a gyenge. Az vagyok. engem már nem túl érdekel mások véleménye.
2023. júl. 10. 22:38
 36/55 anonim ***** válasza:
76%

Nagyon sok katinon van, a bupropion nevű antidepresszáns gyógyszertől kezdve a pyrovaleronékon át több száz. Nem lettél okosabb ettől. ;D

"De amúgy nekem mind1. Ha kell beiszok, beszívok, bármivel szétcsapom magam. Csak ne kelljen a valósággal foglalkoznom. Ez amúgy a függőség. Mi ilyenek vagyunk, csak ennek fokozatai vannak."

Voltál már addiktológián, rehabon? A szív és érrendszered nem sokáig fogja tűrni a stimuláns abúzust.

2023. júl. 10. 22:39
 37/55 anonim ***** válasza:
100%
Voltam mindenhol. Köszi. Rajtam már nem lehet segíteni. Azért mert nem találtam semmi értelmes célt az életemnek.
2023. júl. 10. 22:41
 38/55 anonim ***** válasza:
80%

"Rajtam már nem lehet segíteni."

Biztos hallottad akkor ott, hogy még nem vagy elég mélyen. Majd leszel. ;) Majd amikor minden nap szúr a szíved, egyre nehezebb lesz levegőt venni, ezt kiséri majd a rendszeres pánikroham, színeződnek el az ujjaid, össze-vissza ver a szíved, stb., akkor majd elfogod hinni, hogy lehet rajtad segíteni, mert nem akarsz majd megdögleni. Ez így megy. (egy volt függő)

2023. júl. 10. 22:44
 39/55 anonim ***** válasza:
100%
Eddigi életem során 6x hajszál híjján meghaltam. Olyan is volt amikor a mentőben élesztettek újra. Nekem nem kell megmondani mi a mélypont. Amikor karácsonykor 3 napja nem eszel és a megfagysz majd örülsz egy úton kiejtett szaloncukornak - na az a mélypont. Én már túlvagyok a mélypontok mélypontján...
2023. júl. 10. 22:47
 40/55 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként köszönöm #Huscomb1. Látszik hogy segíteni akarsz. Talán egyszer majd én is össze szedem magam. Csak nem tudom mikor. Azért még nem adtam teljesen fel. Köszi a biztatást. Talán minden drogosnak egyébként csak idő kell. A szenvedésben én nem hiszek - az nem képes megváltoztatni pl engem.
2023. júl. 10. 22:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!