Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Van olyan hogy valaki nem...

Van olyan hogy valaki nem szokik rá a heroinra? (többszöri kipróbálás után)

Figyelt kérdés

2023. jún. 13. 11:05
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként te nem öngyilkos akarsz lenni, hanem szeretnéd magad nem szarul érezni. A kettő különbözik, és a depressziós elme beszűkült, így azt a megoldást látja egyetlennek sokszor ebből a szar állapotból kikerülni, hogy halál. De valójában nem a halált vágyja, hanem szeretne szabadulni a rossz érzésektől. Szinte minden öngyilkos meggondolja magát az utolsó utáni pillanatban, csak más késő. Patológusok figyelték meg, hogy azok, akik fejbelövik magukat mindig elrántották az utolsó pillanatban a fegyvert, csak épp már késő volt. Jó sokan vannak, akiknek ezzel azt sikerült elérniük, hogy nem haltak meg, csak egy krumpli szintjén vegetálnak kitudja meddig, mert nem haltak bele, csak épp mondjuk leszedték az fejük egy nem éppen felesleges részét. Nézd, itt nyugodtan leírhatod mi a baj, én is voltam ilyen helyzetben, én is pusztítottam magam droggal, én nem foglak elítélni a gondolatért, meg igazából azért sem, ha neki állsz hernyózni. Baromság lenne? Brutális nagy baromság lenne. De az emberek nagy része gondolna ilyenekre, ha súlyosan depressziós lenne. Én tudom. Ha jól akarod magad érezni, akkor számtalan másik drog van, amitől egészen biztosan nagyon jól fogod magad érezni, mondjuk azokra is rákattannál azonnal, és ugyan úgy baszná el az életed az anyagi része miatt, de legalább nem fosod az utcát tele hazafelé menet. Láttad már a trainspottingot? Rekviem egy álomért? Kosaras naplója? Nézd meg őket, ha attól nem megy el a kedved a herointól, hogy ezeket megnézed, akkor baszdmeg, csináld :D
2023. jún. 15. 21:41
 22/55 anonim ***** válasza:
Nézd meg a "Francia kapcsolat II"-t, ebben a filmben sok támpontot találsz a hezitáló gyötrődésedre...
2023. jún. 21. 16:42
 23/55 anonim ***** válasza:
39%

"Láttad már a trainspottingot?"

Idézet belőle: "Képzeld el életed legnagyobb orgazmusát,szorozd meg 1000-rel és még mindig a közelében sem jársz"

Ha tényleg ilyen jó akkor persze hogy én is kipróbálnám, és bebizonyítanám hogy erős akarattal meg lehet csinálni hogy évente csak egyszer lövöm be magamat, hiába mondják sokan hogy nem lehet nemet mondani rá kipróbálás után,szerintem igenis lehet akaraterővel.

2023. júl. 9. 04:15
 24/55 anonim ***** válasza:
100%

Az akaraterő ott már nem lesz mert átalakít. Ami korábban fontos volt lehet már nem számít. Az fog majd számítani hogy még 1x érezd azt az érzést.

Nem hasonlítható orgazmushoz és főleg nem 1000x-esel, csak kb a legmagasabb szintű nyugalom. Az emberek több mint felét tuti hamar megfogná :)

2023. júl. 9. 08:15
 25/55 anonim ***** válasza:
90%

Dr.Csernus hogyan szokott le a heroinról, ha nem akaraterővel?

Pedig a Trainspotting nagyon valósághűen mutatja be a heroinosok életét, mégis hazudtak benne?

2023. júl. 9. 22:55
 26/55 anonim ***** válasza:
100%

"Ha tényleg ilyen jó akkor persze hogy én is kipróbálnám, és bebizonyítanám hogy erős akarattal meg lehet csinálni hogy évente csak egyszer lövöm be magamat, hiába mondják sokan hogy nem lehet nemet mondani rá kipróbálás után,szerintem igenis lehet akaraterővel."

Többségetek egy mefedronra is úgy rákattanna, hogy az anyját is eladná, nem még aztán heroin. Kicsit magas a ló, amin ültök.

2023. júl. 10. 09:07
 27/55 anonim ***** válasza:
100%

"Dr.Csernus hogyan szokott le a heroinról, ha nem akaraterővel?"

Csernus először függő lett. A drog nem úgy működik, ahogy te azt gondolod. Először azt mondod, hogy van akaraterőd, és nem leszel függő. (ahogy látható, hogy most ezt hiszed, úgy ezt hinnéd az első után is). "Tolom most pénteken, aztán majd legközelebb 2 hónap múlva, mert van akaraterőm". Toltad pénteken, majd szerdán "Na jó, most pénteken megint, de aztán majd tényleg 2 hónap múlva, mert nem leszek függő, van akaraterőm". Pár péntek, meg szerda, meg hétfő szerda péntek vasárnap után, fél évvel később -> "Ez lesz az utolsó, mert van akaraterőm..."

Azt hiszitek, hogy a drogfüggők úgy kezdik el, hogy függők lesznek? Hogy nem azt hitték, hogy nekik van akaraterejük? Csernus függő volt. Volt a mélyben, a pincében. Az igazi akaraterő onnét jön, nem a tudatlanságból. Az akkor jön meg, amikor megjártad a poklok poklát, amikor szembenéztél a démonaiddal. Amikor megérint a halál, és úgy döntöttél, hogy nem kívánsz még vele menni. Az akkor jön meg, és a heroinnál az sokszor nem is elég. Az akaraterő egy dolog, a delirium, kontrollálatlan fosás, csontfájdalom, és sóvárgás meg egy másik. A heroinoson egy dolog segíthet, a methadone, de a hazai ártalomcsökkentés a Fidesznek hála szinte nem is létezik, szóval ebben az országban a te esélyeid a heroinból kimászni szignifikánsabb szarabbak, mint pl. Kanadában.

2023. júl. 10. 09:12
 28/55 anonim ***** válasza:
50%
cshujujujj train spotting. Persze. Na én közel 2 évtizede nyomom a szereket. Kb 12 éve lövöm is magam. Én is azt vártam a herointól megváltás lesz, hát csak kb egy erőteljes nyugalom. Megveszem a 8 ezres kristályt belövök 1000nyit azt szét visz. Nem kell ehhez heroin. Van akit megfog igen. Na de most trsain spotting. Ne viccelődjuünk már. Próbáld ki. hazudnak igen #25. Majd meglátod ha kipróbálod. Ja de inklább ne :)
2023. júl. 10. 21:43
 29/55 anonim ***** válasza:
cxsak ne beszéljetek olyanról amihez nem értetek. Én értek. Én próbáltam - használtam, nem egy eget verő valami aki már szét nyomta magát minden szererel. SEnki newm a heroinnal kezdi. Odáig el kell jutni, és hát rázós az út...
2023. júl. 10. 21:46
 30/55 anonim ***** válasza:

"Megveszem a 8 ezres kristályt belövök 1000nyit azt szét visz."

"cxsak ne beszéljetek olyanról amihez nem értetek."

Azt se tudod mit tolsz haver.

2023. júl. 10. 22:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!