Frontin elég lehet a pánikbetegség gyógyitására?
hát sokszor megmarad a lelki probléma a nyomasztó élethelyzet megszűnte után is.
persze ez nem jelenti, hogy gyógyíthatatlan lenne.
Szevasz.
sorstársad vagyok.
ha 3x1 Frontin,(Xanax koppintása) tünetmentessé tesz, mázlis vagy, addig szeded amíg akarod, káros hatása nincs , ekkora adagban még hozzá se szoksz.
ha kevés, emeld bátran, 3 naponta 0,5 mg-mal, amíg a rohamok el nem maradnak.
Minden más hatástalan, kivéve a clonazepam hatóanyagot, (Rivotril), ami még jobb is csak rá lehet állni, mert erős hatású, és csak akkor kell, ha xanax nem elég.
Amúgy a Xanax (alprazolam) napi 4mg adag fölött a rohamok 98%-át megszünteti, és van hogy kevesebb is elég, mint esetedben. Tény, hozzá lehet szokni, de mivel nem káros akkor mi van? Kit érdekel? Károsodni nem fogsz tőle.
A szívbeteg is hozzászokott az értágítóhoZ, a cukorbeteg meg az inzulinhoz? Akkor szokj hozzá a Xanaxhoz. Napi 16 mg-ig hosszú távon bizonyítottan nem okoz semmit, de van aki ennek a tripláját kell szedje.
Innkább, a Frontin,(Xanax), mint hogy alkohollal szüntesd meg a rohamokat, mert az aztán nem jó ötlet.
Én már voltam 1 éves pszihoterápián,nevetséges volt, szedtem Prozacot és más ilyen szarokat, csak rontottak.
Ne foglalkozz vele, emeld amíg kell, majd két év múlva megpróbálod lassan elhagyni.
cső
Utolsó válaszoló azért írt 1-2 meredeket.
1. Napi 0,75 mg-vel már szépen hozzá lehet szokni.
2. Terápiás adag max 5 mg körül szokott lenni. (És ezek már elég súlyos esetek)
3. 16, meg főleg 48 mg-ot nem szed senki. Utóbbi naponta 2 doboz (!) 100 db-os 0,25mg-s.
Mennyi ideig szedted az antidepit? Mennyi idő alatt lettél tünetmentes? Mennyi ideig tartott a leállás maxról 0-ra?
Azt javaslom, ne a gyógyszerekhez nyúlj megoldást keresve. Változnod kell, hogy a konfliktushelyzeteket megoldd és feldolgozd. Módszeresen, kis célokkkal haladj előre! Próbálj meg kiegyensúlyotott életet élni!
Olvasgass ezen az oldalon: [link]
Jómagam követem a paleolit táplálkozást és ez is segít egy kicsit.
Sok apró dologban kell változást elérni és megtalálni az egyensúlyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!