Mas is túl soknak gondolja a két hét lemondási időt egy terápiában egy pszichoterapeutánál?
Szerintem ez nem sok.
Mert minden ember kb 2 hétre előre tervezi a életet. Ha te lemondod, akkor lehet hogy utána nem talál arra az időpontra pácienst, ergo pénzkiesés neki.
Abszurd. Eddig 5 terapeutához volt szerencsém, mindnél 24 óra volt. Magán egészségügyben is ennyi, pl. a BHC, Tritonlife. 2 hétnél már gyanakodnék, hogy valami nem kerek az illető fejében. Nem gondolom, hogy 15-30.000 forintos órabéreknél ennyire szarrágó legyen valaki, hogy mindenképp be kell töltenie az adott időpontot, de ha igen, akkor én már állnék is tovább. A megfelelő terapeutát van hogy hosszú idő megtalálni, nem véletlenül járok én is az ötödiknél már!
#3 Gratula, ha a mai világban te be tudod táblázni az életed 2 hétre előre, de ne hidd, hogy ezt “mindenki” így teszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!