Mennyibe kerül egy 150 órás pszichodrámás, kiképző pszichoterapeutánál végzett önismereti csoport?
Elsőéves pszichológia szakos hallgató vagyok. Szeretném jövőre elkezdeni a 150 órás önismereti képzést, hogy a BA végére meglegyen róla a tanúsítványom. Költséghatékonyság szempontjából a pszichodráma lenne a legmegoldhatóbb számomra, azonban sehol sem találom, hogy pontosan mennyibe kerülne ez a 150 óra. Az MPE oldalán olvastam, hogy: "A képzés díja a csoportvezetőknek, szupervízoroknak, a képzésben résztvevő más kiképzőknek járó óradíjból, a képzési szakaszokba lépéskor megfizetendő nyilvántartási díjból és a vizsgadíjból áll."
A 150 óra egy képzési szakasznak számít, azaz egyszer kell befizetnem a nyilvántartási díjat?
Valamint mennyit szoktak elkérni egy alkalomra a csoportvezetők?
Az MPE szerint: "A csoportok és a szupervízió óradíjára, a vizsgadíjra az egyesület vezetősége évenként javaslatot tesz."
Ezt azonban még mindig nem találtam meg.
A pszichoterapias pszichodrama csoport pl 10e /alkalom.
En jarok egy 150 orasra es 13e ft
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!