Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mennyibe kerül egy 150 órás...

Mennyibe kerül egy 150 órás pszichodrámás, kiképző pszichoterapeutánál végzett önismereti csoport?

Figyelt kérdés

Elsőéves pszichológia szakos hallgató vagyok. Szeretném jövőre elkezdeni a 150 órás önismereti képzést, hogy a BA végére meglegyen róla a tanúsítványom. Költséghatékonyság szempontjából a pszichodráma lenne a legmegoldhatóbb számomra, azonban sehol sem találom, hogy pontosan mennyibe kerülne ez a 150 óra. Az MPE oldalán olvastam, hogy: "A képzés díja a csoportvezetőknek, szupervízoroknak, a képzésben résztvevő más kiképzőknek járó óradíjból, a képzési szakaszokba lépéskor megfizetendő nyilvántartási díjból és a vizsgadíjból áll."

A 150 óra egy képzési szakasznak számít, azaz egyszer kell befizetnem a nyilvántartási díjat?

Valamint mennyit szoktak elkérni egy alkalomra a csoportvezetők?

Az MPE szerint: "A csoportok és a szupervízió óradíjára, a vizsgadíjra az egyesület vezetősége évenként javaslatot tesz."

Ezt azonban még mindig nem találtam meg.

2023. márc. 13. 17:53
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
En most vagyok egy ilyen csoportban resztvevo, 22 ezer egy nap es 15 napbol all a teljes folyamat. Viszont eselyes hogy azota dragult
2023. márc. 13. 18:58
 2/2 anonim ***** válasza:

A pszichoterapias pszichodrama csoport pl 10e /alkalom.

En jarok egy 150 orasra es 13e ft

2023. márc. 23. 00:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!