Érdemes még élnem ha megbántam hogy nem tettem meg?
Drága Kérdező!
Minden ember egy megismételhetetlen csoda a maga mivoltában, de sokan a körülményeik (család, barátok, anyagiak) vagy egészségügyi problémák miatt depressziósak lesznek. Ezzel a betegséggel nehéz egyedül megküzdeni és a kezeletlen depresszió akár súlyosbodhat is hosszú távon.
Az a kilátástalanság, amit most érzel, elmulasztható segítséggel. Nem könyvben olvastam ezeket, hanem én is átéltem és a szakadék széléről felálltam, megszabadultam az öngyilkos gondolatoktól.
Kérlek, adj magadnak egy esélyt és vedd fel a kapcsolatot egy szakemberrel. Ma már ingyen is lehet segítséget kapni.
Sok szerettel kívánom neked, hogy mihamarabb jobban legyél!
Az a gond hogy elég fiatal vagyok és a szüleimmel lakom ők nem hajlandóak pszichológushoz vinni mert nem veszik komolyan ezt az egészet.Az a gond hogy már minimum 3 éve ezzel küzdök és tényleg nem megy már egyedül az egész.
Sajnálom hogy te is átélted örülök hogy fel sikerült állnod.
Köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!