Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Depressziósan ki mit tud...

Depressziósan ki mit tud enni? nekem ilyenkor az a baj hogy nincs semmihez sem étvágyam pszichológus összetud nekem állítani vmi étrendet?

Figyelt kérdés
153 cm\45kg vagyok, az a baj hogyha nem eszek egy nap nagyon gyorsan fogyok csak néha semmit nem kivánok, joghurtot próbálok magamba eröltetni meg korpovit kekszet

2023. máj. 28. 00:01
 1/9 anonim ***** válasza:
82%
Szerinted a pszichológus egyenlő a dietetikussal? Nem fog neked összeállítani étrendet, nem ez a dolga. Menj dietetikushoz, ha étrendre van szükséged, aztán tartsd is be.
2023. máj. 28. 00:09
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Én ilyenkor tudok igazán csak ennyi egyszer bevágtam eby teljes tábla milka mmmmaxot is
2023. máj. 28. 00:38
 3/9 A kérdező kommentje:

hát nekem ilyenkor semmi étvágyam nincsen sajnos

első válaszoló, nem tudom miért kell bunkónak lenni, ne itt éld ki a frusztrációd

2023. máj. 28. 02:34
 4/9 A kérdező kommentje:
nem olyan étrendre gondolok hogy diétás vagy ilyesmi, hanem olyan dologra hogy mentális betegként, depressziósként vajon tud e ajánlani vmit amit követhetek vagy ebben az állapotban is eltudom fogyasztani
2023. máj. 28. 02:35
 5/9 anonim ***** válasza:
97%
Semmi bunkóság nem volt abban amit az 1-es írt, a kettő két külön dolog. Nem tartozik a pszichológusra az étrend írás. Viszont erről is tudsz vele beszélgetni, elmondja neked a meglátását, esetleg tanácsot ad ilyen téren is, ha már depresszióval mész hozzá.
2023. máj. 28. 03:51
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanez volt nálam. 38 kgra fogytam. napi 2-3 Nutridrinket és banánt erőltettem magamba, de végül kórház lett a vége. Antidepresszáns növelte az étvágyam, így ezt a problémát megoldotta.
2023. máj. 28. 08:49
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Én sem birok ilyenkor enni... Semmit..Nagyon durva. Párom szokott olyankor rám szólni hogy még ma nem ettél egyél. Ilyenkor nehezen leerőltettek egy tányér kaját,igaz ülök egy órát felette. Ez megy napokig, de utána szépen lassan visszajön az étvágyam.
2023. máj. 28. 11:36
 8/9 anonim ***** válasza:
56%
Én se tudok enni, és ha eroltetem még a latvanytol is ramjon az oklendezés.
2023. máj. 28. 12:42
 9/9 A kérdező kommentje:
én ilyen levesekkel próbálkozom még, csak olyan nehéz
2023. máj. 29. 01:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!