Ha felhívom a lelkisegély vonalat, mi történik?
Ebben a videóban a depresszióról beszélnek. A végén megemlített 3 típus közül nekem a közepes és súlyos között van az állapotom, sokszor nem hiszem el, hogy élek, mindenről azt hiszem álmodom, stb.
Ha felhívom a lelkisegély vonalat, mi történik? Ha elmondok mindent, intézkednek, vagy csak tanácsokat adnak?
Hogy mit? Semmi érdemit. Nekem csak rossz tapasztalatom van. 2x hítam őket. Először azt mondta nekem a telefonos lekisegítő, hogy nem én vagyok xy, aki folyamatosan hivogatom?
Másodjára meg el akartam mesélni, hogy mi az ami velem történt, elveszítettem anyukámat, nem tudott mit mondani, azt mondta menjek el egy pszichológushoz.
Neki kellett volna meghallgatni meg tanácsot adni.
Nem som értelme van felhívni.
Inkább csak meghallgatnak. Max tanácsot adnak. Milyen intézkedésre gondolsz?
Ha doki és gyógyszer kell, akkor el kell menned a rendelésre.
Valószínű, hogy nem vesznek komolyan. Engem amikor majdnem újra kellett éleszteni, nem vettek komolyan és nem jött segítség. A pszichiátrián amikor mégis bevittek más probléma miatt, ott se vettek komolyan. Bolondnak néztek és bezártak, hogy majd reggel rámnéznek. Szerintem a lelkisegélynél is hasonló segítségre lehet számítani.
Bizonyos pszichiátriai gyógyszereknek volt olyan hatása, ami miatt orvosi segítség kellett volna, de magyarországon ez nem jár. Egyenlőre még kísérleteznek a megfelelő gyógyszerek megtalálása érdekében, de ha vért is hánynék tőle, mint egy korábbi gyógyszer lehetséges mellékhatása volt, akkor se mennék be a kórházba és nem hívnék mentőt. Esetleg felhívom a háziorvost. Benne még bízok.
Le se szrnak, ezt tapasztalatból mondom.
MOST kell segítség, nem az, hogy majd eljussak pszichológushoz, de full nem érdekli őket.
Még az sem, hogy legalább meghallgassanak.
Elmondtam, hogy meghalt anyukám Covid-19-ben. Tőlem kaphatta el, a testvére engem vádol
.
Nagy csend..... Menjen pszichológushoz.
Kösz B+!
nem a te hibád, hisz akkor elkapta volna mástól .. kitartás .. nekem is már 21 hónapja anyum nélkül vagyok.. iszonyat nehéz az emléke mindig mindig visszatér hirtelen belém vág ..én is magamat hibáztatom, nem figyeltem eléggé rá..
bár nem vagyok ilyen spirituszta newages követő, de a Seth megszólal c. könyv sokat segített megérteni a halált.. már ha igaz.. de valamibe hinni kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!