Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogy verjem ki a fejemből?

Hogy verjem ki a fejemből?

Figyelt kérdés

Nem olyan règ elèg rossz lelki àllapotban voltam,ùgy èrzem kezdek jobban lenni,de valami nem hagy nyugodni,hogy nem maradok fiatal örökre.Bàris ez nagyobb szorongàst okozott 1-2 hèttel ezelőtt,azokat a nagy fèlelmeket ùgy èrzem kezdem leküzdeni..

De van hogy csinàlok valamit ès àllandoan a fejemben van hogy ez nem mindig kesz ìgy,ha gyerekem lesz ezt nem csinàlhatom,ha làtok egy idős nènit arra gondolok hogy èn is leszek annyi..

Van hogy eszembe jut hogy milyen szèp èletem lesz,de akkor jönnek a negatìv gondolat ès egyszerűen megijeszt..Màr nem teszi tönkre az egèsz napomat,de zavar..Zavar hogy olyan dolgok mindig a fejemben vannak amik normàlisak de viszont nem normàlis minden nap arra gondolni pl apum,nagyi,testvèrem halàla,mindannyian egèszsègesek hàla istennek,de elkèpzelem magamban higy egyszer idősek lesznek,csak a jövőre tudok gondolni,nem szeretnèm ennyure ràgni magam,csak a mànak szeretnèk èlni,egy normàlis 19 èved lànynak lenni..

Attòl tartok ezek. A gondolatok utàn miutàn ennyire belebonyolodtam az èletbe,hogy mik lesznek hogy mi èrtelme,hogy nem tudok ùgy tekinteni a vilàgra maga az èletre mint eddig.Pedig csak ezt szeretnem,èlni az èletem mint règen..

Neharagudjatok higy ilyen hosszùra sikeredett,de nagyon jòl esik ezt leìrni,vàrom a vàlaszaitokat,tanàcsaitokat.

#Gondoatok
2023. máj. 27. 08:49
 1/2 anonim ***** válasza:
Sajnàlatos, hogy tùl bonyolitod ezt a témàt! Fiatal vagy és életerôs, - nem szabadna ennyire dramatizàlni a gondolataidat. Az élet vàlltozò , nem örök! Ezt mindenki tudja! A jelenben kell élned és tudatossan élni és megtervezni a jövôdet! Sportoljàl, menjél tàncolni, kirànduljàl, tanuljàl ki egy jò szakmàt amivel jòl tudsz majd pénz keresni. Adjàl a kûlsôdre! Ismerkedj! Becsûld meg a Szûleidet ameddig még melletted vannak! Nem àrtana, ha az idegeid megerôsitése céljàbòl csinàlnàl egy kùràt B vitamin kompleszumot szedjél 3 hònapig. Aztàn szûnet és télen ùjra szedheted! Jòt fog tenni!
2023. máj. 27. 09:02
 2/2 A kérdező kommentje:
Tudom,nem is szeretnèm tùl dramatizàlni de nem tudom kontrollàlni a gondolataim,dolgozom rajta,köszönöm a tanàcsod.
2023. máj. 27. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!