Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan verjem ki a fejemből?
Hány éves vagy te hány éves ő?
Honnan ismeritek egymást?
Milyen jeleket ad? Beszéltetek már?
Ha ezekre válaszolsz tudunk tanácsokat adni
Hol találkozol vele gyakrabban?
Beszélgettél már vele?
Nem kell kiverned a fejedből.
Ha tetszik, akkor adjál rá jeleket úgy, hogy beszélgetsz vele, mosolyogsz rá stb. De nem kell erőltetni, csak ha jön a lehetőség, akkor megkérded hogy van ilyesmik.
A reakciójából úgyis kiderül, hogy bejössz-e neki és ha leráz, akkor úgyis kiábrándulsz majd belőle, mert most csak egy elképzelt képhez vonzódsz.
Attól meg ne félj, hogy mire nem állsz készen vagy mire igen, mert a dolgok úgyis jönnek majd, alakulnak, kár előre parázással elbszni az egészet!
Adj meg egy kicsit több infót a helyzetről, hogy jobban átlássuk.
Én azt gondolom, hogy légy bátor, menj oda, nyiss felé és kezdeményezz nála, merd megtenni, míg ott a lehetőség. És azzal ne foglalkozz, hogy most készen állsz-e vagy sem. De boldog lennék, ha ilyen helyzetben lennék, hogy egy lány keres engem, és nem pedig nekem kell fuldokolnom utánuk, mert most élem át életem 3. viszonzatlan szerelmét...
Kedves Kérdező!
Történt valami előrelépés az ügyben?
Még egyszer hangsúlyozom, a többi válaszadóval egyhangúlag: ne azzal foglalkozz, hogy készen állsz-e vagy se, hanem csak merd megtenni. Nem veszíthetsz.
Erre való egyik kedvenc idézetem:
"Az ember azt bánja inkább, amit elmulasztott megtenni, és nem azt, amit megtett. (Allan Massie)"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!