Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Másnaposan szorongás, pánikroham?

Másnaposan szorongás, pánikroham?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Pár hónapja egy buliban elegge berugtunk haverokkal, másnap du. Pedig volt egy kokemeny panikrohamom, korhaz lett a vége, azthittem szívroham. Azóta ha csak alkalmankent 1sort, 2-3 rovid italt fogyasztok , utana 4-5 napig szorongok, nehezemre esik az utazas, a bezart helyeken rosszul leszek, aztan 5nap mulva elmullik. De mar a minimalis alkohol is kihozza, de csak masnap. Van esetleg meg igy valaki? Mit lehetne ezzel kezdeni? 28/F

2023. máj. 26. 21:57
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Persze, jöhet :)

Én vagyok a 8-as, azóta egyszer sem ittam magam részegségig, inkább "megölöm a bulit", nemet mondok, sofőrködök, sörözök amíg ezek palinkáznak, egyszóval menekülök az italozás elöl.

Itthon, magamban sem iszok egy kisüveges sörnél többet.

Neked hogy sikerül?

2023. szept. 6. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!