Beakarok megint zárkózni, és sehová se menni. Megtegyem? 18F
Borzalmas családi életem van, borzalmas gyermekkorral, magányos vagyok. Senki sem ért meg, és mindenki néz az utcán hogy egyedül vagyok és mindenki bántani akar. Nincsenek barátaim, engem senki nem szeret. Nagyon sok öngyilkossági kísérletem volt.
Most érettségizek éppen szóval ha most nem mennék ki sehová mindenki leszarná, de mindent leakarok törölni. De mivel otthon is rossz arra is gondoltam hogy elszököm, és soha nem megyek haza.
Nekem sosem lesznek barátaim mert mindenki bántani vagy kihasználni akar, most egy emberrel beszélek de tuti ő is bántani akar
Nem bezárkózni kell, hanem az ellenkezőjét: elindulni, elköltözni, olyan munkát keresni, amely szállást is biztosít.
Egyébként kis faluban laktok hogy az utcán mindenki téged néz? Az emberek annyira nem foglalkoznak egymással - nagyvárosban.
Először ezt a "mindenki rajtam nevet" típusú problémát kell megoldani, hogy el merj indulni.
Egyébként miért "pont rajtad" nevetnének?
Ez a te saját elképzelésed, amit meg kell változtatni, mert ez nincs így.
Az agyad, a gondolataid azt hitetik el veled hogy "rajtad nevetnek", valójában pedig nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!