Mi történik majd az első alkalommal a pszichiáternél? Miket fog kérdezni?
Pszichiátriai vizsgálatra adott javaslatot a háziorvosom. Évek óta tartó stresszevés, kóros elhízás, szorongás, ingerültség és feldolgozatlan gyermekkori, fiatalkori traumák miatt mennék.
Aki hasonló cipőben jár/járt mesélne hogyan zajlik? Milyen gyógyszert írtak fel? Lett javulás?
Gondolom feltesz pár kérdést és - ha olyan típusú - akkor rögtön mondja hogy milyen gyógyszerek szoktak beválni.
Ha pszichoterapeuta is, akkor lehet hogy terápiás segítséget ad.
Szia! Nekem ismerősöm volt pszichiátrián, de nem kell félned, nem lesz semmi baj. Valószínűleg első alkalommal csak felméri majd a terepet, hogy milyen problémákkal küzdesz, beszélgetni fog Veled és majd szépen haladtok a kezeléssel. Nem tudom sajnos, hogy még konkrétabban milyen poblémáid vannak vagy ezek miből fakadnak, de lehet, hogy mellette érdemes lenne elkezdened esetleg kineziológushoz járnod (ha gondolod, akkor prvátban írok elérhetőséget) esetleg olvasnod, kiírni magadból a gondolataidat, mert ezekkel is nagyon sokat tudsz saját magadon segíteni. Lukécs Liza könyveit ajánlom fgyelmedbe, mert pont az evésről írt 3-4 könyvet. Ott lehet, hogy magadtól is felismersz gócpontokat az életedben és segíteni fog. :)
Sok sikert kívánok és kitartást, menni fog :)
Kedves #1, #2, köszönöm a gyors válaszaitokat! :)
Lukács Lizát ismerem, az összes könyve megvan, de sajnos nekem már erősebb megoldás kell ide.
Gyermekkori szexuális abúzus, lelki és fizikai bántalmazás miatt alakult ki nálam a beteges túlevés, alacsony önértékelés, sikertelen konfliktuskezelés, szorongás, megfelelési kényszer. Van itt minden... A kineziológia nagyon érdekes, de még nem ástam bele magamat mélyebben sosem.
Kérdező: jó úton haladsz.
A vizsgálaton - szerintem - kérdezz rá (ha csak gyógyszert akarnának adni), hogy van -e lehetőség beszélgetni is.
Én is járok pszichiáterhez, mert kényszeres gyógykezelést írtak elő a bíróságon.
300 forintos gyógyszert felír 2 havont az orvos. Sima ügy, játék az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!