Mennyit kell első alkalommal pszichiáternél fizetni?
Figyelt kérdés
Ma kértem időpontot, valami oknál fogva háromszor hívtam vissza 2 percenként, mert elfelejtettem ezt-azt megkérdezni és most üzenetben kérdeztem meg hogy mennyit kell majd fizetnem de félek megnézni a választ mert szégyellem hogy utólag is eszembe jutott valami miután már annyiszor visszahívtam. Nincs küldő papírom se egészségügyi biztosításom. Így kb. mennyire számíthatok első alkalommal?2023. jan. 30. 17:10
1/8 anonim válasza:
Abban mi a logika, hogy nem nézed meg a feltett kérdésedre kapott választ, mert szégyelled, hogy megkérdezted?
Kb húszas, de egyéni a tarifa.
2/8 anonim válasza:
Az első alkalom sok helyen drágább mint az azt következő alkalom. Huszas minimum. De ha egy választ nem tudsz megnézni akkor hogyan fogsz kommunikálni?
3/8 A kérdező kommentje:
Már az is nagy dolog számomra hogy fel mertem hívni és én beszéltem, nem pedig anyukám :))) ez az első hogy felhívtam egy orvost. Na meg az az ők dolguk hogy megállapítsák és segítsenek leküzdeni az ilyen félelmeimet esetleg pszichológus bevonásával is.
2023. jan. 30. 18:00
4/8 anonim válasza:
Az ő dolguk xD Ők tesznek rá hogy neked mi a bajod. Felírják a receptet és azt csinálsz vele amit akarsz. Majd írd meg a bno-kat.
5/8 A kérdező kommentje:
a miket?
2023. jan. 30. 18:40
6/8 anonim válasza:
Az orvos dolga, hogy a panaszokból diagnózist gyárt, ezeknek van egy nemzetközi osztályozási rendszere, ez a BNO. Azon kívül az orvostól kaphatsz receptet, pszichológust meg kereshetsz külön, ha beszélgetni is szeretnél.
7/8 anonim válasza:
Ha az a bajod, hogy nincs önbizalmad és szorongsz, akkor a tested jobban jár, ha inkább pszichológushoz mész. Ennek nem szervi oka van, a gyógyszer elfedi a tünetet és függőséget okoz, de semmit nem old meg. A pszichiáter gyógyszert ír, nem foglalkozik a személyiségeddel.
8/8 A kérdező kommentje:
Nem csak az a problémám. Szerintem generalizált szorongásom lehet és depresszióm, de ezt majd ő megállapítja. Orvos is pszichiáterhez küldött.
2023. jan. 30. 20:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!