Mi fog történni a pszichiáternél első alkalommal? Többi lent!
Sziasztok!
28 éves vagyok emetofóbiával,szorongással, pánikbetegséggel. :( Nem olyan nagy mértékű,hogy ne tudjak élni,de a hányás fóbia az már igen megkeseríti a napjaim. Nem merek enni,éjjel pánikolok,hogy hányni fogok stb. Nincs életkedvem sem, semmihez nincs kedvem sosem, alig örülök valaminek mostanában,szorongok is,mert most végeztem egy főiskolát és melót keresek a szakmámban.Félek az új helyzetektől, az emberektől,mert nagyon sokszor csúnyán bántak velem.
Fogytam is az utóbbi hetekben,mert diétázok állandóan,nem merek rendesen enni, nincs is étvágyam. Undorodom mindentől. Voltam háziorvosnál, aki elküldött vérvételre,de rendben volt minden. Voltam helicobacter pylori vizsgálaton az is negatív..gyomortükrözést nem vállalom!
Most fogok menni pszichiáterhez,mert szerintem inkább ez lelki eredetű lesz,mint testi. Mi fog ott történni? Olyan kínosnak érzem,hogy megvan mindenem (kivéve barátok) és ennyire csődtömeg lettem :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!