Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mióta a barátom elhagyott...

Mióta a barátom elhagyott rettenetesen depressziós vagyok,mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nemrég szakítottunk a barátommal,és azóta enni sem tudok,egésznap fekszem és nincs kedvem semmihez.Szédülök és nem viccelek,2 óránként sírógörcsöm és halálvágyam van.A munkahelyemen felmondtam,mert nincs erőm ahhoz sem.Fürdeni sem fürdök 2 napja.Mit lehetne tenni?

2023. máj. 19. 14:50
 1/6 anonim ***** válasza:
64%

Először is massz ki az önsajnálatból, mert attól nem leszel előrébb csak szánalmasabb.

A munkahelyeden felmondani jó nagy butaság volt, most miből fogsz élni?!

Kapd össze magad szerezz egy állást, az már eltereli a figyelmed a dolgokról. Amúgy normális, hogy hiányzik és szomorú vagy, de majd túl leszel rajta.

Mások a szüleik és párjuk halalát is feldolgozzák nem csak egy sima szakítást.

Tehát fel a fejjel embereld meg magad és minden jobb lesz.

Ha nem tudsz túllépni rajta, akkor pszichológus segítségét is kérheted.

2023. máj. 19. 14:59
 2/6 A kérdező kommentje:
Megprobalom de most nincs erom.
2023. máj. 19. 15:07
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Akkor sajnald magad 🤷
2023. máj. 19. 21:23
 4/6 anonim ***** válasza:
74%
Pszichológus. Ebből csak így van kiút, saját tapasztalat. Sok erőt és kitartást kívánok, szedd össze magad, tudom most nagyon szar és semminek nem látod értelmét, de sok jó és rossz dolgon kell még keresztülmennünk, mire meghalunk! :) Ez csak egy a sok közül. Tudom, ezt most szar meg butaságnak tűnik hallani, de az idő majd segít. Addig is viszont neked kell elkezdeni segítened magadon! Ennyit megérdemelsz magaddal szemben! Fel a fejjel!
2023. máj. 19. 21:26
 5/6 Rendszermérnök ***** válasza:
100%

Két nap, két hét, két hónap, két év gyász teljesen normális, ha tényleg szerettétek egymást. Egyelőre csak engedd meg magadnak, hogy fájjon. Ezen át kell menni.

Később hálás leszel magadnak. A másik út - az elfojtás - igen romboló hosszú távon, és akik azt választották, sokan azt sem tudják már, mitől vannak szarul/mitől depressziósak.

2023. máj. 20. 17:23
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Engem is elhagyott a menyasszonyom, nem telik el úgy perc hogy ne gondolnék rá. Volt egy sikertelen öngyilkossági kisérletem is, de rájöttem hogy semmi értelme meghalni, biztos van még valaki a világon aki tudna szeretni.

Ha gondolod írj, szívesen meghallgatlak!

2023. máj. 29. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!