Ha nem hat az antidepresszáns akkor nem is vagyok depressziós?
Már a második antidepresszánst szedem, pszichiáter diagnosztizálta a depressziót. Már hónapok óta szedem, emelve is lett az adag mégsincs jobb kedvem, ugyanúgy rossz gondolatok kínoznak és halálvágyam van. Annyi javulás van, hogy jobban alszom bár legszívesebben nem kelnék fel.
Most azon gondolkozok, hogy lehet nincs is depresszióm hanem csak egy szerencsétlen ember vagyok aki sikertelen, mert gyenge, szánalmas és csúnya. Azt olvastam, hogy a depresszió az agyban okoz változásokat és arra kell a gyógyszer, lehet nekem nincs baj az agyammal csak nem vagyok való az életre. Ez annyira elkeserít, az jut eszembe, hogy az állatvilágban is aki gyenge az meghal, lehet ez csak az élet rendje, hogy én is gyenge vagyok, nekem is meg kellene halnom és csak egy ösztön a többi embertől, hogy lenéznek, mert ilyen vagyok.
Igen eltelt ez már a hetedik hét.
Nem hiszem, hogy glutén érzékenységem van, nincsenek rá utaló tüneteim. Voltam egyébként sok kivizsgáláson is de semmi jelentőset nem találtak pedig fáradt vagyok állandóan, hiába alszok eleget.
Nagyon sajnalom. Az biztos, hogy nem luzer vagy, hanem szenvedsz mentalis bajtol. Depresszio az biztos van. Mas tipusu antidepresszans hatni fog, de remelem, ez az orvosod vegre megtalalja, neked mi lesz a jo. Ha bipolaris lennel, arra kellene mas gyogyszer, de csak kiderult, hogy nalad nincs manias felporges.
Lesz gyogyszer, de idorablasnak tunik a probalkozas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!