Mit csináljak ha úgy érzem a dühtől és a szorongástól agyvérzést vagy szívrohamot fogok kapni? Van a ptsd-re gyógyszer?
Nem tudom kihez forduljak, már ez a hely most az utolsó reményem
Valamiért egyik napról a másikra minden bantas amit eddig kaptam egyszerre kijött rajtam
Beszéltem erről már az ezoteria rovatban is, ott azt a választ kaptam hogy ilyen a karmám, hogy magamnak csináltam, hogyha rossz családba születtem akkor sok bántást fogok kapni….
Tényleg kiskorom óta szívatnak az emberek, most már az is visszajön amikor általánosban a szemüvegem miatt bántottak
Midig eljátszottam hogy engem nem érdekel semmi, de valójában igen és a legkisebb beszolast is nagyon magamra veszek
Egyszer csak egy valaki azt mondta évekkel ezelőtt hogy görbe a lábam, most van hogy duhrohamokat kapok miatta
Próbálok arra gondolni hogy a sztároknak mennyi bantast el kell viselniük, vagy hogy pl az anyámat hányszor megverték otthon, de sajnos ez sem “segít”
Ptsd-m van, már nem merek elmenni a boltba mert ha ott beszól a pénztáros, akkor már nem fogom tovább bírni. Úgy érzem képtelen leszek meg egy bantast elviselni
Remegek, remeg a kezem, a testem, gyomorgörcsöm van és folyton hallom a beszolasokat a fejemben.
Kabe már ölési vagyaim vannak.
Ha itt ezen a fórumon beszólt valaki, attól is sokkot kaptam.
Mit csináljak? Pedig szedek szorongás oldot, de nem segít
A családi körülményekről nem írtál, hasznos lenne tudni, hogy otthon is csak bántanak, vagy legalább ott biztonságos közegben vagy.
Bántalmazott gyerek voltam, ismerem a lelkiállapotot, amiben vagy és iszonyatos a tehetetlenség ilyenkor, amikor az ember nem látja a kiutat. Bárcsak segíthetnék! Ha valahogy tudok, akkor írd meg. Kitartás!
Sokfajta terápia, technika van az ilyen állapotokra, érdemes lenne többet is csinálni párhuzamosan.
A teljesség igénye nélkül a választék: -
Gyógyszeres kezelés (ha nem hat, akkor emelni, állítani rajta, vagy lecserélni).
- Pszichoterápia, kognitív viselkedésterápia.
- Minden olyan, ami nyugtatja, lazítja az idegrendszert: sport, meditálás, jóga, relaxálás, kreatív hobbik, megnyugtató-kellemes könyvek, filmek, zenék.
- Alkoholt, koffeint elhagyni, banán, B komplex vitamin is jó az idegeknek.
Viccesen hangzik, de tök komolyan mondom, hogy az ilyen feszült idegállapotra sokszor elég csak jól kimerülni, pl felaprítani 10 mázsa tüzifát.
- Szintén segít a figyelemelterelés. És az is, ha nem mindig a saját érzéseidel vagy elfoglalva, hanem kifelé figyelsz. Lehet önkénteskedni, idős embereket ápolni, vagy akár kisállatokat nevelni, gondozni. Magyarul nem azon feszülni ki hogy idegesít, meg mit szólt be, hanem másokkal törődni.
Internetfüggő vagyok, azzal terelek
Tudom hogy ott a munka de jelenleg tényleg olyan állapotban vagyok hogy Szerintem takarítónak nem vennének fel, meg nem is bírnám fizikailag
Emiatt is aggódom hogy mi lesz és emiatt is vannak pluszban öngyilkos gondolataim
Otthon jelenleg békén hagynak, nem foglalkoznak velem
Az a baj hogy tényleg bárhova megyek mindenhol támadnak
Mielőtt még egy szót is szoltam volna
Egyszerűen már nem birnek ebből többet elviselni, már undorodom tényleg az emberektől
Hullamokban törnek rám ezek az emlékek, most éppen jobb, de tudom hogy újra jön majd
Évek óta így van
Nagyon gyűlölök mindenit aki bántott és a halálukat kívánom
Nem tudok ez ellen mit tenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!