Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogy tudnám meggyógyítani...

Hogy tudnám meggyógyítani magamnak a depressziómat?

Figyelt kérdés
2023. máj. 14. 19:43
 1/5 anonim ***** válasza:

Ez bonyolult, ahhoz hogy kitudj belőle keveredni át kell látnod alaposan a helyzetet.

Ha több dolgot is elmondanál sokkal többet tudnánk segíteni, sőt nagyon szívesen segítenék neked adnék tanácsokat, nekem kb másfél éve volt egy nagyon sötét és szomorú időszak az életemben de megerősödtem és tanultam a hibáimból és legyőztem a depressziót. Ezért van tapasztalatom.

2023. máj. 14. 19:54
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom mire vagy kiváncsi vagyis hogy mit kellene elmodanom róla
2023. máj. 14. 19:59
 3/5 anonim ***** válasza:
46%
Online lehet segítséget kérni ingyen, próbáld meg. Írj levelet és kaphatsz esetleg pár tippet szakértőtől, de egyedül nehéz ezt "meggyógyítani"
2023. máj. 14. 20:00
 4/5 anonim ***** válasza:
46%

[link]

Ha angolul tudsz, ezen oldal angol változatát is megnézheted.

Valamint:

Keress rá erre: "depression self-help".

2023. máj. 14. 20:04
 5/5 anonim ***** válasza:

Ajanlom ezt a konyvet: Johann Hari Elveszett kapcsolatok

Az iro is depresszioval kuzdott es gyogyszereket szedett es egy komoly kutatas eredmenye ez a konyv arrol, hogy mi okozza es mi segit valojaban. Tudom, hogy akik a gyogyszereket partoljak, felre fogjak dobni ezt a konyvet, de erdemes elolvasni, higyjetek el. Mindenkinek jobbulast!!

2023. máj. 15. 01:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!