Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szerintetek el fognak ítélni...

Szerintetek el fognak ítélni a hegeim miatt?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok. Jó ideig depressziós voltam és még mindig vannak a karomon bőven hegek, mert vagdostam magam, pedig már félévesek. A mostani sulimban tudják és bár kaptam üres jópofizó szavakat, azért jópáran nagyon jól reagáltak, vagy legalábbis diszkréten kezelték és nem hozták szóba. Viszont félek, hogy esetleg a nyáron lennének ebből gondjaim, amikor majd mindenhol mindig pólóban leszek. Ugyanígy félek attól is, hogy így majd felvesznek e az egyetemre. Jogos a félelmem?

2023. máj. 14. 18:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
80%

Biztos lesznek olyanok akik igen, de a többség ezt csak magába teszi és nem fogja kimutatni feléd. A legtöbben nem tudják megérteni, hogy aki bántalmazza magát, az miért teszi. Aki igazán szeret, csak aggódni fog, segíteni akar és ők az igazán fontos emberek, másokkal nem nagyon kell foglalkozni. Az, hogy fel tudtál hagyni a vagdosással, az azt mutatja, hogy egy erős ember vagy, sokaknak nem sikerül, legyél büszke magadra.

Az egyetemre való felvételt illetően nem hiszem, hogy bármilyen problémát okozhatna ez.

2023. máj. 15. 15:05
 12/12 anonim ***** válasza:
80%

Egyetemi felvételnél semmilyen problémát nem jelentenek a hegek.

Én is voltam ilyen helyzetben. Mostmár ha rákérdeznek annyit mondok csak, hogy volt egy nagyon csúnya időszakom és ennyi.

2023. máj. 15. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!