El fognak ítélni, ha nem fogok szoptatni a babám 2-3 éves koráig?
Dehogy fognak. Ha nem teszed kozponti temava, senkit nem fog erdekelni.
De ugy erzem inkabb magadnak nehez megfelelni, elfogadni.
Elsőt nem tudtam abszolút szoptatni (emiatt nagyon rosszul éreztem magam.)
Második a lényegesebb inkább a te helyzetedhez viszonyítva, mert őt sikerült, de nonstop cicizett volna. Én is elterveztem, hogy 1 éves koráig fogom szoptatni. Aha... 8 hónaposan már kínszenvedés volt, és nem azért, mert nem akartam szoptatni. Mellre tettem, forgolódott, játszott vele, kiköpte... Mondom, nem fogom erőltetni, majd ha kéri, igényli, észreveszem, és kap. Hát onnantól nem kellett neki.
És tudok hasonló esetet, az unokaöcséim 7 hónaposan döntöttek ugyanígy, hogy nem kell a cici.
Na ilyenkor mit mondanak a 3 évig szoptató anyukák?
Bármit ismétlem bármit csinálsz gyereknevelés ügyben, lesz olyan aki elítél miatta, csak azért mert ő máshogy gondolja jónak. Ugyanezért megint mások helyeslően fognak bólogatni.
A tanulság hogy az orvos és a saját igényeitek alapján éljetek és próbáljatok kizárni a negatív véleményeket.
1 év után már nem is egészséges; nincs rá szüksége egy babának. Csak a szoptatási tanácsadók szorgalmazzák.
Az első lányom 9 hónapig szopott, a második 6 hósan hagyta abba, a legkisebbet csak 6 hétig tudtam szoptatni. De soha nem volt emiatt lelkifurdalásom és mindhárom egészséges lett.
Megvan már egyáltalán az a gyerek?
Ha nincs, még várj vele, nem állsz készen amíg ennyire mások véleményétől függsz.
Jajj tudod mennyi mindennek “kéne” megfelelni...
Majd jönnek a folytonos kérdések hogy eszik e már ezt vagy azt meg miket csinál már mert az övé már ilyenkor szaladt.
Átalussza e az éjszakát?
Megy e bölcsibe ha igen miért ha nem akkor pedig jobb lenne.
Hú ha tudnád hány “okos” kérdés vár rád a szoptatás csak az egyik a sok közúl
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!