El fognak ítélni, ha nem fogok szoptatni a babám 2-3 éves koráig?
Figyelt kérdés
Mindig is azt terveztem hogy 1 éves koráig fogom szoptatni, amíg még baba, persze plusz pár hónap még belefér. De előre félek a környezetem reakciójától, van 1-2 közeli ismerős vagy családtag, akik 3 éves korig legalább szoptattak, biztos rossz anyának fognak emiatt gondolni.2018. márc. 19. 15:44
11/12 anonim válasza:
Én is egy éves koráig terveztem szoptatni, de a fiam 7,5 hónapos egyik napról a másikra nem fogadta el. Voltam is bajban a fejéssel. Rám sok családtag, természetesen a nők néztek ferdén az egy éves határral, főleg, hogy volt olyan aki 3szor majdnem 4 évig szoptatott. Én leráztam magamról ezt, mosolyogtam egyet, és mentem tovább. Én még ennél is több bántást kaptam azért, mert nem szoptattam a család más férfi tagja előtt. Ebből volt ám sértődés.
12/12 anonim válasza:
Én fél éves koráig szeretném szoptatni a babám. Szerintem ez annyira magánügy. Ha valaki egyáltalán nem akar szoptatni az is. 3 éves korig , ha valaki szoptat, mondja már meg nekem, ha oviba megy a gyerek, akkor is szopizni fog? Olyat is hallottam, hogy öt éves koráig szopott egy gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!