Szerintetek el fognak ítélni a hegeim miatt?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok. Jó ideig depressziós voltam és még mindig vannak a karomon bőven hegek, mert vagdostam magam, pedig már félévesek. A mostani sulimban tudják és bár kaptam üres jópofizó szavakat, azért jópáran nagyon jól reagáltak, vagy legalábbis diszkréten kezelték és nem hozták szóba. Viszont félek, hogy esetleg a nyáron lennének ebből gondjaim, amikor majd mindenhol mindig pólóban leszek. Ugyanígy félek attól is, hogy így majd felvesznek e az egyetemre. Jogos a félelmem?2023. máj. 14. 18:12
1/12 anonim válasza:
Jogos a félelmed.az emberek többsége totál hülyének fog nézni. Szégyenkezni fogod magad nagyon.
És pszichiáterhez jó lenne elmenned nem gondolod? Egyszer úgy megvagod magad hogy elfertozodik a seb és lerohad a karod. Ezt akarod?
Ne tegyél kárt magadban!! Kérjük segitseget
2/12 A kérdező kommentje:
Már régóta nem bántom magam. Járok pszichológushoz és pszichoterhez is. Elmúlt a depresszióm, viszont a hegek erősek nagyon...
2023. máj. 14. 18:17
3/12 anonim válasza:
1* vagyok!
Nekem 5 évesek a hegeim és csak kicsit halványultak. Valószínűleg életem végéig megmaradnak mint neked.
4/12 anonim válasza:
Senkit sem fog érdekelni. Kb manapság ha összeesik valaki , az sem érdekel senkit.
5/12 anonim válasza:
4*
Engem érdekel és ha látok valakin ilyet akár munkatars azt jelzem a főnöknek mert fontos hogy tudjon róla.
6/12 A kérdező kommentje:
#3 Én is ettől félek, hogy így járok. Konkrétan még mindig olyanok szinte, mintha frissek lennének.
2023. máj. 14. 19:56
7/12 A kérdező kommentje:
#4 Sajnos segítség szintjén sokakat nem érdekel semmilyen szituáció, viszont ha ítélni kell...
2023. máj. 14. 19:57
8/12 A kérdező kommentje:
#5 Mi miatt szólnál neki?
2023. máj. 14. 19:58
9/12 anonim válasza:
8#
Hogy vagdosod magad és akár ön és kozveszélyes lehetsz! Ezt mindenféleképpen jelezném a felettesemnek.
10/12 A kérdező kommentje:
Nem érted a kérdésem. Milyen megfontásból, milyen szándékkal tennéd? Hiszen ez, ami nem mindegy.
2023. máj. 14. 20:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!