Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Más is érez hasonlóan?

Más is érez hasonlóan?

Figyelt kérdés

Egy semminek érzem magam.

Nincs célom, semmi jövőképem.

24éves vagyok jelenleg nem dolgozom biztosan ez is közrejátszik abban hogy most így érzem magam.

Talán a legkönnyebb siránkozni ezt tudom én is de kicsit bonyolult az én helyzetem és nem igazán tudok semmi fix, biztos helyen elhelyezkedni.

Tehát eltartott vagyok akármilyen rosszul hangzik ez de be kell vallanom.

Teljesen széthullott az életem bár szerintem ezelőtt se volt.

Csak sokszor eszembe jut hogy miért élünk? Miért teszünk bármit is ha úgyis vége?

Tudom van aki a gyerekeiért családjáért stb.

De miért veszünk házat, szülünk gyereket, megyünk el dolgozni vagy bármi? Végső soron úgyis meghalunk itthagyjuk a szeretteinket vagy ök minket.

Betegek leszünk, fájdalmakat élünk át stb.

Nem viszünk magunkkal semmit amiért egy egész életen át dolgoztunk, legyen szó bármiről.

Persze örökké élni sem lenne jó, de igazán élvezni sem tudod az életet mert minden egy rohadt körforgás.

Felkesz, dolgozol, hazamesz, lefekszel es ujra

Talan egyszer 1 evbe megengedheted magadnak hogy elmenj nyaralni. Van aki sosem.

Mi ertelme barminek is?

2023. máj. 10. 20:44
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia! Hűha, - Te aztán nagyon “sötéten” látod a világot! Fiatal vagy életerős és mégis hiányzik bellőled a tettvágy! Ez nem jó! Pedig mindenre van megoldás, csak keresni kell! Nincs munka legetőséged? Akkor jelentkezzél be a Katonai Toborzó Irodába hivatásos katonának! Van előremeneteled, jó és biztos jővedelmed, még kaphatsz szolgálati lakást is. Egy érdemes hivatás nyugdij korkedvezménnyel ráadásul. A katonaságon belül több fajta lehetőséged lesz, mint ahogy gondolnád.
2023. máj. 11. 01:07
 2/6 anonim ***** válasza:
#1 Én 32 évesen érzem ugyanazt... sőt én talán még sötétebben. Pedig van munkám, magam tartom el.
2023. máj. 16. 09:24
 3/6 anonim ***** válasza:
En megaakarok halni 27f
2023. máj. 16. 10:15
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem szabad fiatal embereknek igy gondolkodniuk! Meg kell talàlnotok a helyeteket a vilàgban.
2023. máj. 17. 07:05
 5/6 anonim ***** válasza:
#4 könnyű mondani...
2023. máj. 17. 07:57
 6/6 anonim ***** válasza:
depresszió, terápia
2023. máj. 17. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!