Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mért hallok hangokat?

Mért hallok hangokat?

Figyelt kérdés

Nem azt mondom szellemeket és demónokat hallok de néha olyan érzésem van mintha itt lennének, rossz érzés és félek, nem akarok én is örült lenni próbálok normális lenni.

Sokszor éreztem azt hogy gonosz negatív érzéseket érzek körülöttem, néha hangokat is hallok és nem értek semmi konkrétumot de mégis ijesztő

2023. máj. 9. 20:04
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
52%

Jezusom mik ezek a válaszok? A kérdező hangokat hall, ti meg azt mondjátok hogy csak szorong meg kapcsolja ki a tévét. Egy embernek a mentális egészségével játszotok amikor ilyen válaszokat írtok.

a kérdezőnek:

Ha hangokat hallassz akkor olyan bajod van amin maximum gyógyszerrel lehet segíteni, magától nem fog elmúlni.

2023. máj. 10. 09:12
 12/17 anonim ***** válasza:
30%
11: mert nyolcvanadszor teszi ki ugyanezt a kamukérdést. Az a gusztustalan, hogy az ilyen trollok randalíroznak egy ilyen komoly topikban, tényleg ezt az egyet kéne legalább békén hagyniuk...
2023. máj. 10. 09:58
 13/17 anonim ***** válasza:
27%
Félművelt vagy, vagyis inkább huszadművelt, 11-es! A skizofrénnek gőze nincsen róla, hogy ő nemlétező hangokat hall, egyértelmű számára, hogy az a valóság. Attól skizofrén. Aki tudja, hogy az a néha előforduló hang nincs, csak meghatározhatatlan negatív érzéseket érez és fél, az szorong.
2023. máj. 10. 17:40
 14/17 A kérdező kommentje:
Mondjuk nem járok semmilyen szeánszra, én elsőnek írtam ki ezt a kérdést hátha tudnak tanácsot adni az emberek hogyan lehetne gyógyszer nélkül normális lenni, nem jó érzés mikor hirtelen ilyen szarul érzed magad és úgy mond kétségbe eseten ki írsz egy kérdést mert pillanatnyi megnyugvást okoz erre ilyen barmok válaszolnak
2023. máj. 10. 18:13
 15/17 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy lehet gyógyszer nélkül, de először el kell menni egy klinikai szakpszichológushoz.
2023. máj. 10. 18:17
 16/17 A kérdező kommentje:

Igen de szégyellem is, a hangok nélkül is elég zavaróak ezek az érzések.

Pl ma a fejem fáj mióta haza értem.

2023. máj. 10. 19:09
 17/17 anonim ***** válasza:
Mi ezen a szégyellnivaló? Pont erre találták ki a pszichológusokat.
2023. máj. 10. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!