Miért hallok hangokat?
Többet kéne pihenned ez ezt jelzi és jó lenne kicsit az életeden is változtatni
Egyél több egészségesebb ételt és próbálj meg nem stresszelni :'D
Ha hangokat hallassz, és pár hónap múlva is ugyanezek a tüneteid, akkor fordulj pszichiáterhez (orvos)!
Nem diagnosztizálhatlak, de a skizofrénia egyik tünete az érzékcsalódás.
Nem ciki ilyennel segítséget kérni, jómagam skizoaffektív zavarban szenvedek.
Ennyire stresszelsz? Az sem normális. Sok tünete lehet a stressznek, de ez elég extrém...
Mostanában nekem is szétszakad a fejem, de a frontok miatt. Először arra gondoltam, lehet akár súlyos migréned is, azonban sehol nem hallottam még olyat, hogy ez hanghallucinációt okoz... A másik amire gondoltam a skizofrénia, ahogy előttem is írták. (tanultam róla)
Szerintem ezzel nem kellene várni hónapokat, de napokat se! ha az agyadban van valami nagy gebasz esetleg, mert elég hirtelen jött és a fejfájásod is ennyire durva, az nem oké...
Nem szedtél be valamit? Gyógyszert, vagy drogot, vagy nem ettél gombát esetleg ami lehet nem volt jó?
Amúgy itthon kötelezővé kellene tenni a munkahelyeken és az iskolákban a pszichiátriai szűrővizsgálatokat. Pontosan ugyanolyan rutin vizsgálatnak kellene lennie mint az üzemorvosnak.
Él az emberekben egy fals kép, hogy a pszichiátria rossz. Érdekes módon az orvostudomány egyik másik ága sem rossz, de valahogy a pszichiátria az ördögtől való és nehogy már el kelljen menni beszélgetni egyet. Vicces, nem?
Pedig egy agyi-idegrendszeri elváltozást is ugyanúgy kell kezelni mint mondjuk egy asztmát vagy rákot vagy beteg szervet, beteg bőrt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!