Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Depressziós vagyok be is...

Depressziós vagyok be is rúgtam és az öngyilkosságon gondolkozom. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Én így már nem akarok tovább élni.

2023. máj. 4. 20:54
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Néha-néha azért mély depresszióba zuhanok de általában elmúlik. Nekem a videójátékok nagyon sokat segítettek. Gyűjtöm az ilyen dolgokat. Pl a FIFA most már EA Sports FC új része megjelenik akkor előrendelem és választok hozzá előrendelői ajándékot. Van már Real Madridos jojóm, Juventusos hűtőmágnesem, Bayern Münchenes magyar kártyám, Chelsea FC vagy Real Madridos bögrém most nem jut eszembe milyen pontosan akkor van még FC Barcelona bögre most legutóbb mikor az EA Sports FC 25 jelent meg ahhoz kértem egy FC Barcelona nyakkulcstartót meg kaptam mellé egy Konzolvilágos focilabdát. De ott van még a Red Dead Redemption 2 játékhoz kapott cuccaim is, egy egész pakli pókerkártya különböző kitűzők stb... de nem úgy gyűjtöm, hogy előrendelem megjön kifizetem aztán jólvan hanem játszok is velük. Ha olyan a játék akár 3-4 hónapig is eljátszok vele, felfedezek minden zegzugot megcsinálok minden mellék küldetést szóval elvagyok a játékkal. Akkor vannak szobraim is Assassin's Creed, Far Cry, Tom Clancy's Ghost Recon, Watch Dogs... Ezek mellett ha van olyan film ami érdekel akkor eljárok moziba ha van rá lehetőség akkor a filmhez készült fémvödörbe meg pohárba kérem a kukoricát és az üdítőt. Sorrendben itt vannak a fémvödrök: Wonder Woman, Marvelek, Garfield, Alien Romulus, Mufasa The Lion King. Ott vannak a De Agostini cuccok is. Infinity Gauntlet,Marvel Movie Collections ezek ilyen kézzel festett Marvel figurák akkor Marvel Replikák ezek is ilyen kézzel festett dolgok pl Vaspók sisakja, Thor pörölye, Amerika Kapitány pajzsa,Vasember Mark 85-ös sisakja stb... meg ott van a Star Wars Millennium Falcon is ami 60 cm-es fém makett. Ha lejár az előfizetés akkor összerakom Thanos kesztyűjét a kövekkel meg a Falcont is. Szóval én ezekben leltem meg az örömöt. Ennek ellenére mondjuk ma délután berugok mert a héten volt a születésnapom és ma fogom megünnepelni. Régen voltak öngyilkossági gondolataim de sikerült megtalálnom mi okoz nekem örömöt és csak olyan dolgokkal foglalkozok. :)
jan. 17. 03:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!