Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Az ilyen embernek pszichológus...

Az ilyen embernek pszichológus vagy pszichiáter és gyógyszerek kellenek inkább?

Figyelt kérdés
Aki már kész idegroncs, dührohamai vannak, mások szerint se normális teljesen, és egyre inkább az öngyilkosság szélére kerül már főleg mostanában
2023. máj. 3. 05:07
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Pszichiáter.
2023. máj. 3. 06:16
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem mindkető kéne. De főleg pszichiáter.
2023. máj. 3. 06:55
 3/6 anonim ***** válasza:
68%
Először pszichiáter, aki beállítja a megfelelő gyógyszereket, hogy elérjen egy olyan állapotot, hogy együtt tudjon dolgozni a pszichológussal egy hosszabb távú terápiában.
2023. máj. 3. 07:11
 4/6 anonim ***** válasza:

2-es vagyok.

3-mas én ezt nem így érzem. Én egyszerre kaptam pszichológust és pszichiátert is. Bevetem az első gyógyszert és olyan fura dolgokat éreztem, hogy már beszélnem is kellett a pszichológussal, hogy ez normális e. Ha csak pszichiáterem lett volna, valószínű, hogy minden lehetséges alkalommal nála ültem volna, hogy ez vagy az normális e.

2023. máj. 3. 07:22
 5/6 anonim ***** válasza:
Na, ez szuper. Akkor nálad már az első szemnél megvolt az az állapot.
2023. máj. 3. 07:28
 6/6 anonim ***** válasza:

Az első mirtazen volt. Elvileg szét kéne esnie a szájban. Ehelyett lassan oldódott. Ahol a tableta volt, ott a nyelvem kicsit elzsibbadt. Bevettem és olyan furán éreztem magam. Mintha szédülnék. Ágynakestem és 12 órát aludtam. Másnap szédelegtem, s alakban mentem mint egy részek, úgy éreztem magam, hogy ha egy harcmezőn lennék is a lelkemben pillangók repkednének és akor is nyugodt lennék. Néha álltam és lóbáltam a lábam. Aztán néztem és nem értetem, hogy ha lóbálom miért mozog.

Másnap kérdések áradatát zúdítottam a pszichológusra. Jól vetem e be a gyógyszert, normálisak ezek a melékhatások... Eleve azt se értetem, hogy mi a pszichológus és a pszichiáter közt a különbség.

2023. máj. 3. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!