Miért ingadozik a hangulatom depressziósbol egészen feldobott,motiváltig?
Nagyjából szinte van ,hogy naponta.De van ,amikor borzasztóan ideges vagyok,és mindenki idegesít.
Ma nagyon depressziós vagyok,semmihez nincs kedvem ,semminek nem látom értelmét.Szorongok,nincs kedvem utcára menni.Csinalom a dolgaimat,mert muszáj,de mint aki kiegett.
Néha nagy ürességet érzek,nem tudok sírni.
Nincs jó életem,semmi nem jött össze ,csak nagyon ritkán van az hogy nagyon feldobott és motivált vagyok és nem értem mitől.
Szedek hangulatjavitot,már ráadásul dupla adagot írt fel a pszichiáter,amit két hónapja szedem dde nem hogy jobb,rosszabb lett.
Sportolok is,lefoglalom magam,de annyira rossz ez az érzés idebent.Semmi nem érdekel,üres a tekintetem,nincs kedvem emberekkel beszélgetni,és ugyanazon az úton végig menni amin szoktam
Mi a baj velem?22/L
Annyi van diagnozisnak írva a papiromra,hogy alkalmazkodási zavar és egyéb személyiség zavar.
Terápiára nincs pénzem jelenleg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!