Ez idegösszeroppanás lehet?
Én nem akarok segíteni magamon?! Nem csak siránkozok itt nektek hanem erőt vettem magamon, elmentem, végigültem 3,5 órát a váróban úgy hogy egyszer nem fordult meg a fejemben hogy hazamenekülök inkább és őszintén elmondtam mindent. Igaz, közben végig a földet néztem, nem mertem a doki szemébe nézni, annyira szégyeltem magam.
Van akivel tudok beszélni, köszönöm, nem az a célom hogy megpakoljatok üzenetekkel. A kell egy kis társaság alatt arra gondoltam hogy valaki aki figyel rám hogy ne csináljak semmit magammal, elrángat bulizni vagy csak sétálni mert jelenleg nem hogy a házat, de az ágyat se vagyok képes elhagyni.
Vagyis valaki, aki figyel arra hogy ne hagyjam el magam. Én túl akaratgyenge vagyok hozzá. Az is pokoli megterhelő volt lelkileg hogy az SBO-ra elmenjek. Mintha valami kivégzőhelyre mentem volna vagy nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!