Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez idegösszeroppanás lehet?

Ez idegösszeroppanás lehet?

Figyelt kérdés
Este elhagyott a menyasszonyom, amire úgy reagáltam hogy majdnem minden elsötétedett (beszűkült a látásom, mintha egy szűk sötét folyosót néztem volna), úgy vert a szívem mintha ki akarna ugrani, többször hánytam, nem kaptam levegőt, vert a víz és rázott a hideg stb. Erre ezt mondta egy barátom hogy sima pánikroham volt. Viszont ami ezután történt az a durva, lefeküdtem aludni hátha megnyugszok, de tudom hogy egy percet se aludtam. Egyik másodpercben még az egyik oldalamon feküdtem magzatpózban, a következőben pedig már a hátamon, sajgó combokkal, valami nedvesben tapogatózva. Na mondom szép, bepisiltem. Ahogy lenéztem, láttam hogy tiszta vér a lepedő és egy csomó párhuzamos, mély vágás van a combomon. Fogalmam sincs hogy mikor csináltam és mivel, olyan volt mint egy vágás a filmekben, teljesen kiesett az az időszak. Idegösszeroppanás lehet? Meg fog ismétlődni?

2023. ápr. 27. 07:16
1 2 3 4 5 6
 41/51 A kérdező kommentje:
Szerintem egy kis társaság segítene. Mást nem nagyon tudok.
2023. ápr. 30. 15:14
 42/51 anonim ***** válasza:

A pszichiátrián az értelmes betegek nagyon pozitív hatással lennének rád. Nekik is hasonló gondjaik vannak mint neked, így megértitek egymást.

Bár hosszútávon össze nem barátkoztam a betegtársaimmal, de amíg bent voltam, nagyon jó társaság voltak. Meg tudtunk vitatni mindent, senki sem ítélte el a másikat az állapota miatt.

Ha úgy érzed beszélni szeretnél valakivel, akkor hívd fel a 116-123 ingyenesen hívható lelkisegély szolgálatot.

De néz fel erre a honlapra is: [link]

Minden információt megtalálsz a segítség kéréséhez!

2023. ápr. 30. 15:34
 43/51 A kérdező kommentje:

Köszi!

Aranyosak vagytok!

2023. ápr. 30. 15:41
 44/51 anonim ***** válasza:
100%

Bízok benned, hogy felemeled a telefont, és kéred a segítséget.

Hidd el, miután stabilizálódsz (ez nem fog azonnal megtörténni, DE mindenképp sikerülni fog) nagyon büszkének fogod magad érezni, hogy meg merted lépni azt, amit sokan nem. Segítséget kértél szakemberektől, és meg is kaptad.

2023. ápr. 30. 15:58
 45/51 A kérdező kommentje:
Csak félek hogy elhajtanak ők is. Az ambulancián is kinevettek kb mikor kértem hogy segítsenek. Megvádoltak azzal hogy hazudok! Mi van ha ők se vesznek komolyan?
2023. ápr. 30. 16:31
 46/51 anonim ***** válasza:
100%
Amint elhangzik, hogy önkárosítás, nincs semmi elhajtás. Onnantól véresen komolyan van véve a dolog
2023. ápr. 30. 19:36
 47/51 A kérdező kommentje:
Mégis elzavartak
2023. ápr. 30. 21:37
 48/51 anonim ***** válasza:

Szerintem egy kis társaság segítene. Mást nem nagyon tudok.

Keres akkor társaságot, ki az utcára, le a térre, ismerkedj meg emberekkel.Lehetnek akár öregek is.

"Mégis elzavartak"

Én ezt nem hiszem el, én is voltam bent pánikroham maitt, senki nem nézett hülyének- elalvási nehézségek, átalvási gondok gyűrűztek be napközbére is- Irány az SBO és mondd, hogy nagyon ver a szived, és kezdj el beszélni a dolgaidról, senki nem fog elküldeni.

2023. ápr. 30. 22:35
 49/51 A kérdező kommentje:
Pedig sajnos de, ez volt a helyzet SBO-n. Kinevettek hogy hazudok, nem létezik hogy alvajárva ilyeneket csinálnék, a legkisebb karcolásra is felriadnék, szórakozzak mással.
2023. ápr. 30. 22:43
 50/51 anonim ***** válasza:
Ez képtelenség, ne haragudj, te nem akarsz segíteni magadon, én alvásképtelenséggel több segítséget kaptam. Beszélsz itt össze-vissza, hogy legyen aki írjon, ez a pálya? Keress egy chateló alkalmazást, ahol embereket találsz és beszélgess velük, akkor társaság is lesz, jobban is érzed magad, régen ilyen volt a chat.hu Anno nekem sokat segített.
2023. ápr. 30. 22:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!