Szerintetek melyik függőség a legnehezebben legyőzhető a drogon kívül?
Számos függőség létezik, és a véleményetekre lennék kíváncsi, hogy szerintetek az alábbi függőségek közül melyik a legrosszabb/ legnehezebben legyőzhető függőség.
Szavazzatok, majd indokoljatok is.
alkohol, nikotin, nyugtato is drog.
maradt akkor szerencsejatek vagy szex.
A libidot konnyu levinni, van ra gyogyszer szoval az kb. 2 nap alatt megvan.
Szerencsejatek maradt a listabol kizarasos alapon.
Nikotin. Heroin és kokainmrgvonással azonos sovárgás.
Heroin inkább testi rosszulletet, kokain es nikotin pedig sóvargást okoz.
Meg kimaradt még a cukor, a tejtermékek, a húsfogyasztás, a kávé, a fekete tea és a kakaó is, ezek is mind függőséget okoznak...
És igen, ahogy már írta vki: mindig mindenkinek éppen az a nehéz, amiről le akar szokni.
Amúgy szerintem azok a függőségek, amelyek a társadalom által elfogadottak, pl. minden étel-ital, de még az alkohol és a cigi is idetartozik, ezekről éppen a társadalmi elfogadottságuk miatt nehezebb leszokni, mint a klasszikus kábítószerekről, bár nem biztos, mert aki arra ráfüggött vhogy, az úgyis megtalálja a módját a további anyagszerzésnek, szóval tényleg nehéz kérdés.
Szerintem alkohol, de apám szorongás oldás miatt is issza, sose tudta letenni. És idős korában 2x olyan öreg lett szellemileg mint az életkora.
Viszont a kemény drogok is hasonlóak lehetnek, én mindkettotol távol tartom magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!