Mindennapos használat esetén mennyi idő alatt okoz függőséget a Frontin?
Nem akarok függő lenni de nagyon nehéz időszakban vagyok próbálok minnél kevesebbet szedni.
Kb. hány napig lehet szedni hogy ne okozzon függőséget, elvonási tüneteket? 0,25 mg-os
Változó, nem lehet ezt így megmondani.
Én nekem is volt egy ilyen időszakom amikor kb egy héten 3-4-szer szedtem és nem alakult ki függőség.
Viszont az egyik gyógyszeremet elhagytam és igaz mentális függőségem nem, viszont fizikai elvonási tüneteim voltak tőle.
Szóval lehet, hogy úgy jársz mint én. Átvészeled azt a pár napot amíg tartanak az elvonási tünetek és ennyi.
De lehet, hogy mentálisan is rákattansz.
Viszont az is lehet, hogy semmi ilyen nem alakul ki nálad.
Te ismered a gyógyszerszedési előzményeid. Meg, hogy vannak e függőségeid (drog, alkohol, esetleg gyógyszer)+van e hajlamod a függőségekre.
Hát én pl 3 éve szedek frontit, most kb egy éve szedek 1,5mg-ot naponta, és már olyan mint egy tic-tac, pont annyit ér úgyhogy rászokni nagyon rálehet
Ha mondjuk mar nem mesz el anelkul otthonrol hogy legyen nálad frontin, akkor az fuggoseg, de ha idonkent egyet beveszel abbol nem lehet gaz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!