Ha valaki születése óta egy forgalmas helyen lakik akkor amiatt lehet mentális beteg? Dudálást, szirénázást, motor túráztatást kell hallgatni egész nap
Figyelt kérdés
2023. ápr. 24. 10:25
1/5 anonim válasza:
Rengetegen laknak ilyen helyen. Persze nem egeszseges, de a mentalis betegseg osfas villaban is van.
Nem hiszem, de jot nem tesz.
2/5 anonim válasza:
Aki érzékenyebb rá, annál kialakulhatnak emiatt szorongások, idegesség, stb, de kell hozzá egy hajlam. Egy érzékeny ember nyugodt környezetben is bele tud csúszni mentális betegségbe. De a tartós zaj stressz senkinek sem tesz jót hosszú távon.
3/5 anonim válasza:
Tönkreteszi az idegrendszert, az biztos.
4/5 A kérdező kommentje:
3
az enyémet már tönkretette.... szorongani is szoktam. már ott tartok hogy szinte mindenféle hang idegesít. a szüleim azt mondják hogy már hozzászoktak, hát én ehhez soha nem tudnék hozzászokni. 20 éves vagyok
2023. ápr. 24. 13:34
5/5 anonim válasza:
Én egy kis faluban éltem de munkahely miatt beköltöztem a városba. Már szinte idegbeteg lettem az állandó zajtól. Aludni sem tudok rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!