Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Enyi mentális problémával...

Enyi mentális problémával lehet létezni?

Figyelt kérdés
Depreszió, azorongás, szociális fóbia, önértékelési zavar, testkép zavar, írtózok attól, hogy hozzámérjenek, szuicid hajlamom van és most derűlt ki, hogy lehet bipoláris is.
2023. ápr. 23. 21:06
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Én:Borderline,ptsd,depresszió,alvászavar,evészavar,pánikbetegség,szorongás.Szintén szuicid hajlam és önértékelési gondok és ki tudja még,egyenlőre ennyiről van tudomásom.

Még létezem,de nagyon nehéz.Én mostanában arra összpontosítok,hogy így is úgy is meghalok,így megpróbálom az időm legnagyobb részét olyan tevékenységgel eltölteni,amit nem utálok csinálni.Mondjuk örömöt semni nem okoz,de azért semleges tevékenységek vannak az életemben.

2023. ápr. 23. 21:22
 2/6 A kérdező kommentje:
Én se alszok. Napi 3 óra alvás elég. Van egy antidepreszánsom. Az kiüt 8-10 órára, de másnap olyan hangulatom van, hogy magambadöfném a kést és neg is forgatnám. Van egy másik amitől boldog vagyok, csak epizódot idéz elő és 3 órát bírok aludni, minimális evéssel.
2023. ápr. 23. 21:27
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Enyhe depressziót és szociális fóbiát diagnosztizáltak nálam jó 10 éve, azóta minden csak rosszabb lett. Nem igazán nevezném ezt életnek, inkább csak vegetálok.
2023. ápr. 23. 21:33
 4/6 A kérdező kommentje:
Nálam súlyos depreszió és szorongás van. Azért vittek be a diliházba, hogy megakadályozzák az öngyilkosságot. Most meg nemtudom mi van velem, mit csináljak és nincs egy szakember aki megmondja.
2023. ápr. 23. 21:41
 5/6 anonim ***** válasza:

Kérdező, ha megnyugtat, én rosszabb vagyok. Bár én csak a jövőm számára, nem magamra.

Borderline-ra hajlok valamennyire, de sebezhető nárcisztikus személyiségzavarom van, erős szadizmussal, szeretem ha mások bajba kerülnek ... ezek mellett pedig szeretek fantáziálni arról is, hogy embereket ölnék meg. Azért, hogy így jobb embernek érezzem magamat.

Ez már komolyabb. :D

2023. máj. 2. 10:18
 6/6 A kérdező kommentje:

Hát lehet komolyabb. De ez tényleg főleg a környezetedre jelent veszélyt. Az enyémek kizárólag magamra. A bordeline az már rád is veszélyes.

Nemtudom, hogy téged lehet e "javítani" gyógyszerekkel. Nekem sikerűlt olyan gyógyszereket adniuk, hogy már nem érzem reménytelennek az életem és optimistán állok a jövőnek.

2023. máj. 2. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!