Enyi mentális problémával lehet létezni?
Én:Borderline,ptsd,depresszió,alvászavar,evészavar,pánikbetegség,szorongás.Szintén szuicid hajlam és önértékelési gondok és ki tudja még,egyenlőre ennyiről van tudomásom.
Még létezem,de nagyon nehéz.Én mostanában arra összpontosítok,hogy így is úgy is meghalok,így megpróbálom az időm legnagyobb részét olyan tevékenységgel eltölteni,amit nem utálok csinálni.Mondjuk örömöt semni nem okoz,de azért semleges tevékenységek vannak az életemben.
Kérdező, ha megnyugtat, én rosszabb vagyok. Bár én csak a jövőm számára, nem magamra.
Borderline-ra hajlok valamennyire, de sebezhető nárcisztikus személyiségzavarom van, erős szadizmussal, szeretem ha mások bajba kerülnek ... ezek mellett pedig szeretek fantáziálni arról is, hogy embereket ölnék meg. Azért, hogy így jobb embernek érezzem magamat.
Ez már komolyabb. :D
Hát lehet komolyabb. De ez tényleg főleg a környezetedre jelent veszélyt. Az enyémek kizárólag magamra. A bordeline az már rád is veszélyes.
Nemtudom, hogy téged lehet e "javítani" gyógyszerekkel. Nekem sikerűlt olyan gyógyszereket adniuk, hogy már nem érzem reménytelennek az életem és optimistán állok a jövőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!