Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez pánikbetegség lenne?

Ez pánikbetegség lenne?

Figyelt kérdés

Üdv, csak akkor szúr a mellkasom ha rá gondolok, meg akkor kap el egy halálfélelem, és mindig akkor pánikolok, h meghalok és ilyenkor le ver a víz is, ez normális?

Mert amikor nem jár ez az agyamba (ritka) akkor nem fáj nem érzem:)

#félelem #haláltólvalófélelem
2023. ápr. 21. 12:45
1 2
 11/16 anonim válasza:
Ha előbb eljutok mint te akkor megírom mi volt.
2023. ápr. 23. 20:36
 12/16 A kérdező kommentje:
Rendben, az jó lenne, köszi😇
2023. ápr. 23. 22:38
 13/16 A kérdező kommentje:
Basszus a buszon vagyok, nagyon félek, rossz idő is van, nagyon szorongok mindjárt össze szarom magam, valaki mondja meg ez, mi a picsa már, nagyon félek, h kinyúlók:(
2023. ápr. 24. 11:22
 14/16 anonim válasza:
Nem azért kinyulni nem fogsz bocsi én is dolgoztam, de hát kértem is beutalót és kaptam de hallod július 14??? Kajak ha épp szívelégtelenségem lenne akkor megvárják H a mentő vigyen be különben ennyi? Majd vmi lesz?! Nagyon durva nyilván az a cél H magán orvosokhoz menjen az ember . Nem elég hnekem is már más se jár a fejemben még a munkahelyemen 26-7 fok van fullasztó meleg már a végére úgy éreztem nem bírom. Holnap megyek magánhoz mert tudnom kell hogy mi van. Nem érdekel a pénz ha baj van derüljön ki az egészség többet ér. Ha psziches akkor viszont vagy szakember vagy passz , egyébként körülöttem is kb minden második embernek van ilyen baja. Nagyon durva. Vannak lelki segély vonalak direkt ha egyedül vagy és panikolnál. Nyugodtan hívd fel ha nincs barátod vagy családtag akivel beszelnél erről!
2023. ápr. 24. 16:35
 15/16 anonim válasza:
De nem lett baj a buszon?
2023. ápr. 24. 16:35
 16/16 A kérdező kommentje:
Baj nem lett elmúlt, kifáradtam melóba is most kifáradtam szúrt is a mellkasom, igen mindenbe egyet értek veled, csak nekem a magán az kicsit sok lenne, van akivel tudok beszélni, csak nehéz ez nagyon, de remélem hamar elmegy addig az idő, és kiderül ez is a legelső időpont, úgy, h van ismerősöm aki a korházba dolgozik, ezt is ő intézte nekem:) nagyon szomorú, és ezért szopik az ember a ku@va melóba b@ssza meg a ku@va élet:) a nagy TB f@sz, de az ember meg elpatkol akkor meg, hú ne félj orvoshoz menni….:/
2023. ápr. 24. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!