Szorongás,pánik,szocfóbia depresszió, ki hogy jutott ki ezekből? A hipnózis segít?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 20. 10:29
1/3 anonim válasza:
Klinikai szakpszichológust kell felkeresni és/vagy pszichiátert, aki felírja a gyógyszert.
2/3 anonim válasza:
Én a mai napig nem jutottam ki belőle, csak sokat javultam annak hála, hogy elköltöztem a toxikus szüleimtől, összeköltöztem a párommal(neten ismertem meg), és az ő jelenléte az életemben magabiztosságot ad. Az is, hogy végre van egy stabil munkahelyem, ahol már mindenkit ismerek és nem kell szoronganom miattuk. Új helyzetekben a mai napig nagyon stresszes vagyok, ha egyedül kell teljesítenem egy társas interakciót.
3/3 anonim válasza:
Gad-om van ( generalizált szorongás) Sokat javult a helyzet , nálam nagyon fontos a pihentető alvás , sportolok , valamint a toxikus embereket minimalizáltam az életemben. Nem szedek gyógyszert . De volt idő amikor szedtem xanaxot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!