Hogyan billentél vissza az öngyilkos gondolatokból?
Figyelt kérdés
Akinek voltak már öngyilkossággal kapcsolatos gondolatai,mikor nagyon mélyen voltál,mi segített abban,hogy még is az életet válaszd?2023. ápr. 17. 22:12
1/5 anonim válasza:
az egyetlen ember gondolata aki szeret
2/5 anonim válasza:
Nem volt energiám felemelni a hátsóm valami biztos megoldáshoz, attól meg féltem, ha csak simán kilépek az ablakon vagy a villamos elé, túlélem, és még nyomorék is leszek. Meg reménykedtem is, hogy valami csoda még történhet.
3/5 anonim válasza:
Oszinten? Gyogyszer. Egy kimeletlen fajta antidepresszans meg egy antiepileptikum (nem rivotril).
Nem azt mondom hogy nem emlekszek a multamra, meg hogy nem gondolok az ongyilkossagra.
Inkabb azt mondom hogy ugy segitettek, hogy ne legyen kedvem ezekhez. Es nincs is, igy az elettel torodok.
5/5 Odüsszeusz92 válasza:
Az hogy bármilyen problémával is küzdök, egyszerűbb szembenézni vele, mint megölni magadat, ami valójában nagyon nehéz, én tudom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!