Amiatt tértek vissza az öngyilkos gondolatok hogy újra tél van?
Télen általában befordulnak az emberek, talán mondható hogy nem egyedi az eset. Mindenesetre én megpróbálnék időt szakítani a helyedben egy dokira.
Azt nem mondanám hogy szedj gyógyszert rá, főleg ne antidepresszánst, mert az csak szétbassza az agyad, de egy terápia viszont nem árthat.
Köszönöm utolsó minden tanácsodat.
Ebből viszont arra jöttem rá hogy nagyobb problémám van nekem.
Azokat amiket felsoroltál nem segítenének, valami másról van itt szó mint egyszerű kedvetlenség. Most elkezdtem szorongani amiatt mert azt hiszem a normális emberek tényleg úgy éreznek mint én így jobb napjaimon, de az sem jó, az is depresszív. Na de valami nagyon nem lehet rendben vagy velem vagy valamivel, nem tudom. Én nem tudom a normális emberek hogyan érzik magukat és emiatt aggódom. Ha egy normális ember úgy érez mint én a jobb napjaimon, akkor nincs értelme maradnom, mert az minden csak nem boldogság, nem tudom milyen boldognak lenni, félek hogy nem leszek soha boldog, félek hogy igazából senki nem boldog, mindenki csak túlél és ebből én nem kérek, márpedig ez az igazság, én boldog embert még nem láttam, nem értem másnak hogy nem fordul meg a fejében hogy semmi értelme. Ha már a boldogságról beszélünk, nem létezik. Mindenki csak azt hiszi hogy boldog, közben pedig csak túlél, mindenki depressziós, én meg akarok halni, más hogy bír így élni?
Nehogy félreértsd utolsó, egy szavam sem ellened irányul, csak össze vagyok zavarodva nagyon.
Csak mellekinfonak szeretnem megjegyezni hogy ez hogy boldogság ezt próbáld meg kitörölni az emlékezetedből. Egy ember se boldog. A felnőtt emberek se boldogok, a tudatlanok talán egyedül.
De akinek van némi sütnivalója az nem lesz boldog soha, a tudás miatt. Ezért ezt engedd el. Ne arra törekedj hogy boldog legyél mert sosem fogod megtalálni. Nem létezik. Arra törekedj hogy ne legyél szomorú!
Előttem lévő írta a vitaminokat, kezdésnek jó, Rossmanba lehet kapni Multivitamint, Kalcium-Cink-Magnezium kombot meg C vitamint. Pár ezer forintos tételek, de megérős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!