Öngyilkos gondolatokból van kiút?
Ha már eljutottam arra a pontra, hogy az életet értelmetlennek érzem és örömet se okoznak a különböző tevékenységek lehet ebből kiút?
Mintha kiüresedett volna az élet.
Például most karácsonykor díszítettem a fát, láttam, hogy milyen szép lett de mégse éreztem semmi pozitívat csak azt, hogy nincs kedvem, felesleges az egész. Csak a családtagok kedvéért csináltam, hogy nekik ne rontsam a kedvüket.
Egész nap csak arra várok, hogy elteljen a nap. Ma is. Már azt érzem, hogy nem nekem való ez az élet be kellene fejezni, legalább nem szenvedjek tovább. Egész nap egyedül vagyok a gondolataimmal, nincs kivel beszélgetnem. Az öngyűlölettől se tudok szabadulni, nem tudom, hogy legyek olyan ember aki jó valamire, valakinek. Azt érzem, hogy őszintén soha nem szeretett senki se. Nem tudom, mit tegyek.
Első sorban fordulj pszichológushoz, nekem is volt így és segít, de aki igazán segíthet önmagadon az te vagy.
Rakj be egy szomorú zenét és sírd ki magad, utána jobban fogod érezni magadat. Próbálj meg csak sétálni legalább 20-30 percet naponta és figyeld meg a környezetedet.
Ne próbálj megfelelni másoknak, hidd el hogy szeret a családod még ha nem is gondolod így.
Depressziós vagy. Elmehetsz vele orvoshoz, és kétféle kezelést kaphatsz. Vagy mosolyogva bátorítani fognak, hogy fel a fejjel, vagy kezedbe nyomnak valami kecierős lónyugtatót, hogy íme a csodaszer, és istenbizony nem leszel függő egész életedre tőle, becsszó...
A harmadik megoldás a következő. Vásárolj be a neten (pl. vitaltrend.hu):
- inozitolt
- taurint
- L-theanint
- Mg-biszglicinátot.
Ezek mind recept nélkül kapható, veszélytelen táplálék-kiegészítők. Bajod csak akkor lehet tőlük, ha szívlapáttal zabálod.
Reggel egy púpozott kiskanál inozitol, fél kiskanál taurinnal.
Este két kapszula L-theanin és két kapszula magnézium.
Kb. egy-másfél hét, és rendbejön az agyad.
A buta prolik pedig jöhetnek lepontozni és hőbörögni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!