Mit tegyek öngyilkossági gondolatokkal?
18 éves fiú vagyok és senkiben nem tudok megbízni engem mindenki magamra hagy vagy eldob az egész gyerekkorom egy szar volt kilátástalan az életem nincs értelme így élni sose lesz senkim és semmim és életem végéig depressziós leszek
Pszichológus picst se segít
Keres masik szakembert.
Esetleg szedj gyogynovenyes vackokat.
Harapj ceruzára, csinald azt ami örömöt ad. Keresd masok tarsosagat, legy nyitott, es kiegyensulyozott.
Hasonló helyzetben vagyok én is. Persze nem az öngyilkosságra gondolok, hanem a szituációra. Nehéz tényleg, de abban biztos vagyok, hogy van belőle kiút. Sokszor én se láttam már reményt, csak a teljes káoszt.
Még kisebb koromba, mikor semmi komolyabb gondom nem volt, akkor hallottam a következőt:
“Ha valaki az öngyilkosságon gondolkodik, csak gondoljon bele, hogy mennyi olyan szenvedő ember van, aki mit megadna legalább plusz egy napért.”
Lehet, hogy totális közhely vagy éppen neked nem jelent ez semmit, de bennem valahogy nagyon megmaradt.
Jobbulást és a legjobbakat!
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!