Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Baj az hogy magammal vitatkozó...

Baj az hogy magammal vitatkozóm és szitkozóm magam?

Figyelt kérdés
Én egy 18éves férfi vagyok és már egy ideje azt veszem észre hogy magammal vitatkozóm és nem tudom hogy ez csak nállam van így, vagy ez normális?
2023. ápr. 16. 22:36
 1/5 anonim ***** válasza:

Nálam is van ilyen… sajnos.

Csak azt tudom elképzelni, h a pozitiv és negativ énem egy időben jön fel a felszínre.

Ilyenkor elnyomom a negatív gondolatokat, amik saját magamra irányulnak, és szép dolgokat mondok magamnak.

2023. ápr. 16. 22:45
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ilyet mindenki szokotg csinalni, cak van aki nem meri bevallani
2023. ápr. 16. 23:21
 3/5 anonim ***** válasza:
Ez bizonyos mértékig ösztönző is lehet mértékkel pl ha sietek hogy húzzak bele vagy motiváljam magam akkor nagyon oltom magamat. De sokszor meg hosszú távon nem egészséges mert önbizalomromboló.
2023. ápr. 16. 23:32
 4/5 anonim ***** válasza:
76%
Én sosem vitatkozom magammal ellenben mindig nagyon jókat beszélgetek az élet dolgairól és rendkívül motiváló vagyok magam számára
2023. ápr. 16. 23:51
 5/5 anonim ***** válasza:

Hülye kérdés!

Foglalod a helyet!

2023. ápr. 17. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!