Az ember szerintetek képes egyedül leszokni a szenvedélybetegségeiről?
"Legyen az, hogy a főnököd felidegesitett,anyád lehordott mások előtt,összetörted az autódat vagy hasonló dolgok történtek egy nap,(akár több is egyszerre)és ilyenkor az ember tűrő képessége próbára van téve rendesen"
Aki ilyenek miatt iszik vagy szív az gyenge jellemű. Én az ilyeneket simán lekezelem mert hatalmas egyéniség vagyok, viszont nagyon szeretek bulizni főleg nyáron igazi alkesz szinten van hogy júliusban 31 napból 27 nap bebszok. Az online póker is vonzó mert könnyen lehet csalni rajta de arról pikk-pakk leszoktam amikor eljárás indult ellenem. Szóval ilyen ez akinek komoly a pacekja mint nekem bármikor leszokik meg rászokik de csakis azért mert az öröm vezérel
Én úgy szoktam le a cigiröl, hogy akkor kezdödött az egyetemi vizsgaidöszak, és eszembe sem jutott egy kis idegesség miatt újrakezdeni.
Ha meg szerinted elég, ha valaki felhúz arra, hogy újra visszaessél, akkor igencsak gyenge akaratod van.
Lehet.
De nem izgat.
Ezt kaptam,ezzel kell kezdenem valamit...
14
Na ez az!
Ez van nekem is.
Úgy érzem bármiről leszokok egy ideig tartom magam, még élvezem is, önbizalmat is ad hogy megembereltem magam bizonyos helyzetekben,de aztán eltelik pár hónap és azon kapom magam hogy megint addikciom lesz valami teljesen másra.
Példának okáért elhatároztam hogy leszokok az édességekről meg a csokoladéról.
Ez sikerült is.
Eltelt egy pár hónap és rájöttem hogy a mogyorókrémet(cukor mentes)nem tiltja a diétám.Elkezdtem enni és bumm,fuggője lettem xd
Szerintem én soha nem is szoktam le igazán semmiről eddigi életemben, csupán átkúsztam valami másra.
Azért az sem mindegy, hogy csokiról vagy narkóról kell leszokni :))
Egyébként igen, bármiről képes egyedül is lejönni valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!